Als een Godin op de foto

www.HeidyWaveMaker.nl

Elementen Godin

Omarm je eigen krachten. Ik help je je een godin te voelen en zet je als een elementen godin op de foto.
Be the wind of change
Be the fire in the dark
Be the deepest waters
Be the Spirits in the sky
Be the dancing Earth
Love yourself &
Be the Goddess Whitin

De kracht van de elementen

De elementen aarde, water, lucht, vuur, ether. We kennen ze allemaal. Kaarsjes branden en uitblazen op je verjaardagstaart bijvoorbeeld. Zo normaal dat we er eigenlijk niet bij stil staan wat de symbolische betekenis is.

Maar je verbinden met een element om je krachtig, geliefd en mooi te voelen? Kan je dat doen? 

Ja natuurlijk!

Ieder mens gebruikt de elementen in zijn leven. Als je hier bewust bij stil staat, kun je de krachten van de elementen gebruiken. Hoe? Daar leer je alles van in de deze heerlijke workshop.

De 5 elementen in je leven

 

5 Elementen

De 5 elementen zijn zo gewoon verweven in ons leven. Denk maar eens aan een kopje thee zetten voor iemand die ziek is, een kaarsje branden voor extra licht en liefde, een slaapliedje zingen voor je kind, een kaartje stuurt met lieve woorden, een lekkere maaltijd koken. We zijn allemaal bezig met de elementen, misschien wel vaker dan we zelf denken. Alles is verbonden met elkaar.

Als je er zo naar kijkt kun je de elementen ook gebruiken om je krachtiger, mooi en vrouwelijk te voelen. De passie in jezelf te vinden. 

Geniet uitbundig

Elementen Godin

Ik help je met alle elementen te beleven. Soms heb je al een voorkeur voor een element. Dat mag natuurlijk. Toch is het heel fijn om open dit traject in te gaan. Om alle elementen te ervaren. Te doorleven, te voelen waar jouw kracht zit, of waar je op dit moment behoefte aan hebt.

Tijdens deze workshop zul je echt ontdekken waar je in je hart blij van wordt en welk element je raakt. Zo kun je vanuit binnen stralen. 

Ontdek de innerlijke wereld

Geleide meditatie 

Ik help je verbinding te maken met je innerlijke wereld. Zo ervaar jij de krachtige vrouw die je bent, zie je de mooie Godin, voel je hoe lief en zacht ze is, maar dat ze ook sexy en stoer is. Je mag ervaren wat er in jou verborgen zit. Vandaag mag je dat laten zien!

Soms zit jouw innerlijke godin een beetje verstopt. Om alle elementen en verlangen tegen te kunnen komen heb ik een geleide meditatie die je kan helpen ontspannen en te ontdekken.

Daarvoor hoef je geen ervaring te hebben. Ik begeleid je stap voor stap in deze reis.

Verlangen vangen 

Na de meditatie weet je misschien meer wat je wil en verlangt. Welk element laat zich (meer) zien?

In de oefeningen die we doen kun je de elementen meer ervaren. Zodat je voelt wat je nodig hebt om te laten zien welke vrouw er in jou zit en zich wil laten zien. 

Fotoshoot 

Uiteindelijk ontpop je voor de camera ontpoppen tot een echte Water, Lucht, Vuur, Aarde of Ether Godin. En natuurlijk help ik je daarbij.

 

Ik heb genoeg lappen, en leuks voor de styling, maar neem vooral ook zelf je allermooiste kleding en jurk mee. Ook een basis shirt(s) top en evt legging is een handige basis. 

 

Qua make-up kan ik zeker helpen. Ervaring genoeg, maar ik wil graag dat je zo natuurlijk mogelijk op de foto gaat. Je gewone make-up is wat mij betreft voldoende. 

 

Je hebt je krachtige vrouw laten ontwaken en het mooiste is dat je daar bewijs van hebt. Want de foto’s die bij de shoot horen mag je lekker thuis online uitzoeken. Je kunt de foto’s bij mij laten afdrukken, of zelf uitprinten en boven je bed hangen… Of schaamteloos delen op social media.

 

Het wordt een echte verwendag, waarbij jij in het middelpunt staat.

Jouw investering

Jouw investering

 • €175,00 per persoon

En natuurlijk de durf om je open te stellen om voor de camera te staan. 

Wat krijg je?

 • Een werkboekje met informatie over de elementen
 • 10 digitale foto’s naar keuze
 • Een dag vol belevenissen en verbinding met jezelf en anderen
 • Prachtige oefeningen om de elementen te ervaren
 • Een meditatie

TIJD 

Van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur

Waar 

Hoe laat 

en wanneer

Waar, hoe laat en wanneer?

Ik heet je van harte welkom in mijn heerlijke atelier in Nibbixwoud in Noord Holland.

Een aantal keer ga ik ook een prachtige plek de duinen in. Neem contact op voor meer info. 

De dag is van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur. Een dag in de duinen is vanaf 12 uur. 

DATA

 • VRIJ 3 mei
 • VRIJ 10 mei
 • ZA 17 MEI
 • MA 20 MEI (2e Pinksterdag)
 • VRIJ 28 JUNI
 • ZA 29 JUNI
 • ZA 20 JULI - DUINEN

Wil je zelf een datum met vriendinnen? Vanaf 3 personen kun je een eigen datum prikken. Mail me dan even!

Login Fotoshoot

Bekijk hier jouw foto's van de fotoshoot tijdens de workshop Voel je in je element

 

Je kunt gratis parkeren bij t schooltje en als dat vol is, kun je altijd bij de Albert Heijn parkeren.

Dan ben je juist op het goede adres! Ik weet namelijk dat iedereen mooi op de foto kan staan. Elke vrouw is mooi op haar unieke manier. In elke vrouw zit een prachtige Godin.

Ik help je over moeilijke punten heen te stappen en je comfortabel voor de camera te laten stralen.

Jazeker, natuurlijk! Ik heb ruime ervaring in het coachen van mensen die voor mijn camera komen te staan. Ik laat je graag jezelf verbazen. Je zal niet de eerste persoon zijn die zegt: "Wow, nu sta ik wel mooi op de foto!"

 

Jazeker! Ik begeleid je stap voor stap. Je hebt geen ervaring nodig. Het is juist leuk om nieuwe ervaringen op te doen.

Het gaat erom dat jij je eigen kracht omarmt en met prachtige foto’s naar huis gaat. Het verbinden met andere vrouwen en de elementen is een belevenis om nooit te vergeten!

Als je de roep van de elementen hoort, en weet dat er een godin in jou schuilt. Omarm dan dit gevoel en weet dat deze workshop voor jou gemaakt is.

Het wordt een heerlijke dag!

Jazeker! Je kunt in de online omgeving waar de foto’s staan. Hier kies de 10 mooiste digitale foto’s. deze krijgen opgestuurd via de mail.

Maar je kunt ook uitkiezen welke foto's je wil laten afdrukken op verschillende formaten en materialen.

Hier kun je inloggen 

Jazeker! Ik workshop is voor beginners en gevorderden. Het gaat erom dat jij je eigen kracht omarmt en met prachtige foto’s naar huis gaat. Het verbinden met andere vrouwen en de elementen zorgt elke keer voor een verrassing. 

Als je de roep van de elementen hoort, en weet dat er een godin in jou schuilt. Omarm dan dit gevoel en weet dat deze workshop voor jou gemaakt is. 

De workshop is t makkelijkste om in mijn atelier te houden. Hier heb ik alle spullen bij de hand die we gebruiken in de workshop. Hier zijn alle elementen dichtbij aanwezig.

Er zijn in de buurt verschillende Bed & Breakfast adresjes en er is ook een heerlijke (alternatieve) camping in de buurt, deze camping is ook echt heel mooi.

Ik ga natuurlijk met een beperkte collectie naar het strand in de buurt van Schoorl. 

 

 

Ja je neemt zelf je mooiste set kleding mee. Ik heb hier attributen om je outfit af te maken

Dat maakt helemaal niet uit ik help je daarbij en we doen genoeg oefeningen om de elementen te beleven.

Je mag zelf de mooiste 10 foto's uitkiezen. Hier kun je inloggen.

Voor de fotoshoot inclusief 10 digitale foto's reken ik €175,00

  • 10 digitale foto’s naar keuze
  • Het boekje "De magie van de 5 elementen",  met informatie over de elementen
  • Een dag vol belevenissen en verbinding met jezelf en anderen
  • Prachtige oefeningen om de elementen te ervaren

Trek in ieder geval een basis shirt aan. Dan mag een sexy topje zijn, of een ander fijn shirt. Verschillende kleur combinaties zijn natuurlijk mogelijk.

Ik zelf heb een collectie met rokken en jurken waarin iedereen zich een godin kan voelen. Maar neem vooral die jurk mee die je altijd al eens aan hebt willen doen, maar nooit deed!

Je mag ook een mooie rok, jurk, vest of andere kleding meenemen waarin jij je super vrouwelijk voelt. 

Denk aan de kleuren:

 • licht blauw
 • rood
 • donker blauw
 • wit of zwart of paars
 • bruin

Zelf heb ik genoeg accessoires om elk element te voelen en te worden. Maar voel je vrij om mee te nemen wat je nodig acht.

De prachtige kleding hier op de foto zijn van The Two Sisters.. een onwijs leuke winkel waar je de meest prachtige rokken en kleding kan krijgen.

Ik zelf heb een collectie met rokken en jurken waarin iedereen ene godin kan vinden. Maar neem vooral die jurk mee die je altijd al eens aan hebt willen doen, maar nooit deed!

 

Fotograaf & Coach in hart en nieren

Vanaf mijn 11de heb ik al een camera in mijn hand en ben ik bezig met het maken van foto’s. Ik ontdekte dat mijn kracht ligt in het mensen op hun gemak te laten voelen. Daardoor sta je als jezelf op de foto.

Ik help mensen hun verlangens met zichzelf te verbinden. Laat voelen wat krachtig is aan jou.

Ook de elementen hebben me van kinds af aan al bezig gehouden. In de afgelopen jaren heb ik dat in gefinetuned en kan ik je er alles over vertellen.

Inmiddels heb ik ruime ervaring in het geven van trancereizen en hoe helend dit kan zijn voor je. 

Voor wie is deze fotoshoot?

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor iedereen die zich een Godin wil voelen. Je wil je zelfverzekerd voelen en een keer prachtig op de foto gezet worden. 

Het maakt niet uit of je al helemaal thuis bent in de elementen of nog helemaal geen ervaring hebt. 

Als je al een element specifiek in gedachten hebt voor deze dag, leer je ook alle anderen goed kennen. Nu kun je de elementen inzetten als je het nodig hebt.

Contact

Heb je vragen? stroom niet en neem contact op!

Het was een prachtige dag

Fantastische workshop, "Voel je in je Element". Het was een prachtige dag en als afsluiter gezellig foto's gemaakt die super mooi zijn geworden. Nogmaals dank!

Anouk

Oh zo liefdevol begeleid en gedragen door Heidy Wavemaker 

Wauw wat was dit een super mooie workshop: Voel je in je Element! Magische mooie ervaring om nooit te vergeten zo prachtig de verbinding met mijzelf mijn oer elementen in mij met een prachtige geleide meditatie begeleid met drum. Voelen wat past bij mij. 't Element aarde mocht mij begeleiden en uiteindelijk oerse kracht van binnenuit de aarde net als lava. Ook super mooi om een prachtige krachtstok te vervaardigen zo mooi, we werden stuk voor stuk mooie godinnen voor de Elementen op de foto in de natuur zo kunnen we altijd terug blikken op onze power van binnenuit dankbaar voor deze mooie dag en ervaring 🌿🙏💜
En oh zo liefdevol begeleid en gedragen door Heidy Wavemaker van LevensFoto ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Eileen

Ik voelde me super mooi en in mijn kracht. Dat heb ik lang niet ervaren!

Allereerst dat ik uitgekozen werd om het Element VUUR wat diep in mij verborgen geraakt was, maar waar ik me zo mee verbonden voel mocht belichamen.

Heidy haalde dit met een meditatie en ritueel weer naar boven. Op het moment dat Heidy de camera erbij pakte en wat voorstellen en aanwijzigen gaf leek alles eigenlijk vanzelf te gaan. De complimenten en aanmoediging maakten dat ik me in mijn Element voelde en me helemaal kon laten gaan. Heel benieuwd naar het eindresultaat.

Heidy heel erg bedankt dat je mijn vuur weer hebt aangewakkerd ik voelde me super mooi en in mijn kracht. Dat heb ik lang niet ervaren!

Ook mijn andere sisters die aanwezig waren heel erg bedankt voor jullie support!

Ik voelde me meteen thuis

Ik heb de shoot als heel bijzonder ervaren. Ik voelde me meteen thuis en dit kwam door de vriendelijkheid en zachtheid waarmee ik werd verwelkomd. De kleine meditatie vooraf deed veel met mij zowel op emotioneel gebied als lichamelijk, en maakte dat ik nog meer in mijn element (lucht) ging zitten.

De lokatie van de shoot was prachtig en ademde wat we wilde vastleggen op de foto’s. Al met al een hele bijzondere shoot! Één die ik nooit meer zal vergeten. Bernadette en Anita en dankjulliewel voor de bijzondere dag en vooral Heidy, Je bent zo’n mooi mens!

Daniëlle

We haalden t beste in elkaar boven

Verbonden. Dat is wel een keywoord. Ik voelde me thuiskomen. Eerst wat onwennig omdat ik zonder oordeel voelend mijzelf kon zijn wat direct ook weer inzichten, bewustwording en openingen bij mij gaf waardoor er weer laagjes afgepeld werden.
Element water. Ja, mijn thuisbasis.

Heidy liet mij letterlijk en figuurlijk mij helemaal in mijn element voelen. Haar warme persoonlijkheid liet mij helemaal op mijn gemak voelen. Mooi voelen. Mezelf voelen. The real goddes in me.

De aanwezige vrouwen voelde ik mij ook zo verbonden mee en bevestigde weer dat groepen niet voor niets bij elkaar komen. Samen draagden en steunden we elkaar. Haalden we het beste in elkaar naar boven. A sacred space. Heidy haar meditatie en coachende woorden waren dan ook spot on. Ik voelde mij lichter, Opener en gelukkiger.
Dank je wel!
Angela

We haalden t beste in elkaar boven

Verbonden. Dat is wel een keywoord. Ik voelde me thuiskomen. Eerst wat onwennig omdat ik zonder oordeel voelend mijzelf kon zijn wat direct ook weer inzichten, bewustwording en openingen bij mij gaf waardoor er weer laagjes afgepeld werden.
Element water. Ja, mijn thuisbasis.

Heidy liet mij letterlijk en figuurlijk mij helemaal in mijn element voelen. Haar warme persoonlijkheid liet mij helemaal op mijn gemak voelen. Mooi voelen. Mezelf voelen. The real goddes in me.

De aanwezige vrouwen voelde ik mij ook zo verbonden mee en bevestigde weer dat groepen niet voor niets bij elkaar komen. Samen draagden en steunden we elkaar. Haalden we het beste in elkaar naar boven. A sacred space. Heidy haar meditatie en coachende woorden waren dan ook spot on. Ik voelde mij lichter, Opener en gelukkiger.
Dank je wel!
Angela

Transformatie

Water

Water is voeding, stroming, een substantie en volume zonder stabiliteit, het reinigt en brengt leven.

Water is niet mijn element zei ik tegen Heidy toen de workshop begon.
Vuur en Aarde zijn mijn elementen.
Tijdens het uitzoeken van een voorwerp op gevoel koos ik ..... het element water 🙄
Oke, dan heeft water me wat te vertellen denk ik

Na dit warme onthaal in haar nieuwe studio, gingen we aan de slag met de elementen en met dat wat ons nodig was, of wat wij nodig waren

Na een fijne trance reis waarin ik de vuur godin zag gingen we in de auto naar de locatie voor de fotoshoot.
In de auto waren de elementen water en vuur, want mijn hemel wat was het warm 🔥🔥

Op de prachtige plek aangekomen waren op die plek 2 mannen aan het zwemmen, prima we moeten ons toch omkleden dus dan maar onder toezicht van hen 😉
Nadat de eerste shoot erop zat, snel omkleden in de volgende jurk.
Met een vacht over mijn schouders en een dikke jurk liep ik naar de steiger, gevoelsmatig wilde ik daar deze reeks foto's laten maken.
Weer dat element water wat me riep dus.

Nadat we klaar waren, en de shoots van Nous er ook op zaten dacht ik: als het element water me nu dan toch zo verwelkomt zal ik er gebruik van maken
En na zeker 15 jaar lag ik daar in mijn nakie in het water, omringd door het element.

Verfrissend, flexibel, bewegend, gewichtloos.
Ik staarde over de oppervlakte van het water en herinnerde me de woorden van de vuurgodin tijdens de trance reis: groei, bloei en creëer.
En dat kan niet zonder water, dat heb je nodig.

Vuur en aarde blijven mijn elementen, met een vleugje water 🌊🌊
Bedankt lieve @nouzka dat ik dit samen met jou mocht doen 🔥❤️
Bedankt lieve @heidr_wavemaker voor het er zijn, je geduld en dat je dit mogelijk hebt gemaakt

Wil je dit ook ervaren? Neem dan zeker contact op met Heidy

We haalden t beste in elkaar boven

Verbonden. Dat is wel een keywoord. Ik voelde me thuiskomen. Eerst wat onwennig omdat ik zonder oordeel voelend mijzelf kon zijn wat direct ook weer inzichten, bewustwording en openingen bij mij gaf waardoor er weer laagjes afgepeld werden.
Element water. Ja, mijn thuisbasis.

Heidy liet mij letterlijk en figuurlijk mij helemaal in mijn element voelen. Haar warme persoonlijkheid liet mij helemaal op mijn gemak voelen. Mooi voelen. Mezelf voelen. The real goddes in me.

De aanwezige vrouwen voelde ik mij ook zo verbonden mee en bevestigde weer dat groepen niet voor niets bij elkaar komen. Samen draagden en steunden we elkaar. Haalden we het beste in elkaar naar boven. A sacred space. Heidy haar meditatie en coachende woorden waren dan ook spot on. Ik voelde mij lichter, Opener en gelukkiger.
Dank je wel!
Angela

Comments are closed.