Rune set met Workshop

www.HeidyWaveMaker.nl

Rune Set

Bij eke Rune Set ontvang je een online workshop. 

De set runen zijn handgemaakt en hebben elk een eigen krachten. De rune sets komen met een leuke start workshop om de runen te leren kennen.

 

Rune

De handgemaakte rune sets hebben elk hun eigen energie

Verschillende Sets

De handgemaakte rune sets hebben allemaal hun eigen energie. Zo zijn er de Freya Rune sets vol zelfliefde, zachtheid, diepte. Of de aardse rune met zelfgemaakt bruine en groene verf. 

Wat mijn runen zo speciaal maken is dat je een er een workshop bij krijgt!

Kadootje van Heidy

Bij elke rune set krijg je een gratis workshop.

Workshop met uitleg over de runen

Elke rune heeft een betekenis. En eerlijk gezegd ben je nooit uitgeleerd met de runen. Maar om te beginnen is het wel erg leuk als je weet wat je neerlegt. Daarom heb ik bij elke set rune een workshop. Een echte rune reis!

Ontvang een gratis workshop bij aankoop van een rune set! Duik in de wereld van de runen met mijn exclusieve online workshop: "Ontdekkingstocht door de Runen". Hier leer je de basisprincipes van de 24 runen van de Oude Futhark en maak je kennis met de magische betekenissen die de runen bezitten.

Meer leren over de runen

Verdieping in de rune

Rune workshops

Je bent nooit uitgeleerd over het werken met de runen. Deze lessen verdiepen zich een leven lang. Ben je al bekend met de beginselen van de runen en wil je nog dieper ingaan op de betekenissen van de runen? Ontdek dan mijn verdiepende workshops, zoals

In de workshop "Verdiep je met de Rune" duiken we dieper in de wereld van de runen. Gedurende 24 lessen behandelen we alle runen van de Elder Futhark, samen met de verbindingen met de verschillende goden uit de Noorse Mythologie. Je leert op diverse manieren werken met de runen, inclusief hun betekenissen en hoe je ze bijvoorbeeld kunt leggen voor divinatie.

Deze workshop bestaat uit meer dan 4 uur les, waarin alle 24 rune hun eigen plek krijgen. 

Tijdens de workshop "Werken met Bindrunen"leer je praktische technieken om de runen te combineren en zo krachtige symbolen te creëren. Je leert hoe je jouw intenties kunt versterken en magische doelen kunt bereiken door middel van bindrunen.

Voor deze workshop is het wel verstandig om eerst de workshop: "Verdiep je met de runen"te hebben gedaan. Want hiervoor heb je al wel de basis kennis van de runen nodig. 

Deze workshop bestaat uit lessen hoe je echt met de magie van de runen kunt werken. Je leert de betekenissen met elkaar te verbinden. Hierdoor kun je aan het einde je eigen krachtige symbolen maken

 

Witch rune

geen rune,  

wel magische symbolen

Contact

Neem gerust contact op 

    Comments are closed.