Workshops

www.HeidyWavemaker.nl

On & Off line

Welkom bij de Magische Wereld van Heidy WaveMaker Workshops

Ga mee op reis van zelfontdekking, creativiteit en spirituele groei met de diverse workshops van Heidy WaveMaker. Mijn workshops, zijn online en in mijn inspirerende atelier De Woeste Wilg. Ze Geven je de handvatten om je meer spiritueel ontwikkelen en om je eigen krachten te voelen en te omarmen.

 

Ontdek alles van de Noordse godin Freya, omarm de kracht van je voormoeders, en laat de klanken van je zelfgemaakte sjamanendrum de verbinding maken om je te verbinden met de spirits.

 

Ik geloof in de kracht van creativiteit als een middel tot zelfexpressie en spirituele groei. Of je nu kiest voor een online workshop of een fysieke ervaring in mijn atelier, bereid je voor op een reis waarin je jouw unieke krachten en mogelijkheden zult ontdekken en kunt omarmen.

Freya, Seidr en de 5 elementen

 

Online opleiding 

Mijn opleiding is speciaal ontworpen voor als je verlangt naar magische ontwikkeling.

 

Ontdek de kracht van Freya. Leer werken met de 5 elementen, de runen en ontdek wat Seidr is. Hier krijg je inzicht in de krachten van de Godin Freya en leer je werken met de energie van jouw voormoeders.

Tijdens de 2 verbindingsdagen komen creativiteit en spiritualiteit samen. Je gaat met het onderwerp Zelfliefde aan de slag en maakt een eigen Voormoeder Spirit Doll.

Sluit af met een ceremonie met de Godin Freya.

Rune Wijsheid

 

Rune Wijsheid

Maak de stap om met runen te werken.

Koop je eigen set runen inclusief een online workshop. Of je nu nieuw bent in de wereld van runen of al wat ervaring hebt, ik bied workshops aan die aansluiten bij jouw niveau.

Sjamanen Drum bouwen

 

Jouw eigen Drum bouwen

Het geluid van jouw unieke drum zal de poort openen naar jouw innerlijke wereld en de krachtige connectie met de natuur om je heen versterken. 

Bij Heidy WaveMaker, komen creativiteit en transformatie samen. Schep je eigen Sjamanen drum.  

Het geluid van jouw unieke drum zal een sleutel zijn. Waarmee je de poort naar jouw magische innerlijke wereld opent. Wanneer je deze speciale drum in je handen houdt, zullen er magische verschuivingen plaatsvinden.

Welkom in de wereld van jouw mogelijkheden. Jouw unieke ritme wacht om ontdekt te worden.

Voel je een elementen Godin

 

Op de foto als een elementen godin

Omarm je eigen krachten. Ik help je je een godin te voelen en zet je als een elementen godin op de foto.

Be the wind of change
Be the fire in the dark
Be the deepest waters
Be the Spirits in the sky
Be the dancing Earth
Love yourself &
Be the Goddess Whitin

Voor moeder Spiritdoll maken

 

Oeroude krachten

Gebruik de kracht en wijsheid van jouw voormoeders. De workshop ‘Verbind met je Voormoeders: Maak je Eigen Zee Zuster Spirit Doll’ , is een ervaring waarin we de vrouwen die je voorgingen, eren en vieren. Een bijzondere reis waarbij je jezelf leert bekrachtigen. Omarm daarmee je eigen magie.

We werken met familieopstellingen en je maakt uiteindelijk een eigen Spirit Doll. Waarin Jouw krachten zullen zitten. 

Welkom in de wereld van jouw mogelijkheden. Jouw unieke kracht wacht om ontdekt te worden.

Werken met Freya Orakel kaarten

 

Werken met de Freya orakel kaarten 

De Freya Orakel Kaarten zijn door Heidy Wavemaker ontworpen. Het orakel bestaat uit een verzameling kaarten die geïnspireerd zijn door de Noordse godin Freya. Zij bezit wijsheid, liefde en kracht en magie. Elke kaart draagt unieke symbolen en boodschappen die je kunnen helpen bij het verkrijgen van dieper inzicht in diverse levensaspecten. 

Als je de orakel kaarten set hebt gekocht, kun je met deze online workshop helemaal uit de voeten. 

Contact

Neem contact met me op als je vragen hebt.

Comments are closed.