fbpx

Rune Reading 60 minuten

60 minuten

Rune Reading 60 minuten

60,00

Rune reading van 60 minuten

Via video bellen zullen we contact maken. Zo kun je vanuit huis een rune reading bijwonen. Zoek wel een rustig plekje waar je kan zitten. en rustig kan praten.

Wil je liever langskomen, dat kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom in de Woeste Wilg te Venhuizen.

Reading zelf

Eerst verbind ik me met jou en de vragen die je hebt. Daarna leg ik de runen. Zij helpen mij om het onzichtbare, zichtbaar te maken. Zo kijk ik dwars door alle lagen heen en zie ik jouw kern. Deze kern bevat alle antwoorden op jouw vragen. Wat jij zoekt, komt uit jezelf.

Deze reading duurt 60 minuten.

 

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Wil jij graag contact maken met je eigen levensstroom?

Je gevoel kan je overspoelen of je kan je er juist van afsluiten. In beide gevallen sta je niet in verbinding met je gevoel en ben je uit balans. 

Als je overweldigd wordt door je gevoel dan zorgt dit er al snel voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet en begint te twijfelen aan alles wat op je pad komt, inclusief jezelf en je toekomstplannen. Als je juist teveel vanuit je hoofd leeft dan tuimelen de gedachten over elkaar heen. Je leven veranderd in een groot piekerfestijn, waardoor de stress toeneemt en je vast komt te zitten. Je leven lijkt kleurloos en je voelt je verloren. 

Je bent dan de verbinding met je gevoel, met je kern kwijt en de kracht die daar uit voortkomt. Deze verbinding laat letterlijk alles in je leven stromen, zorgt ervoor dat je straalt en geeft je de ruimte en vrijheid om te doen waar je gelukkig van wordt.

Weet je niet waar jouw kern zit of hoe je je ermee kunt verbinden? Ik help het je te vinden en de verbinding te herstellen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rune Reading 60 minuten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *