fbpx
page-header

Zee Zuster – Rapa Nui

Zee Zuster – Rapa Nui

75,00

Zee Zuster “Rapa Nui”

(naam van beelden op Paaseieland)

Machtig

Kijk ik uit

Over de zee

Als een wachter

Om jou te bewaken

je voorouders

te eren

en laten zijn

Vanuit de energie

van de Maan wil ze je steunen

Naast de randen van de zee

Ik kijk uit

Naar de kleine schitteringen

Naar de Walvissen,

de ZeeMeerminnen

Luister naar de magische woorden

en fluister ze jou

Ik hoor bij jou

en zal je oude

bron eren

namens jou

Samen met jou

In het licht van de maan

ga ik voor jou staan

 

Met liefde gemaakt uit: Klei, drijfhout uit de Noordzee, Schelpen,

vuursteen uit de Nederlandse Duinen, energie

Categorieën: ,

Beschrijving

Wat is een Zee Zuster

Een Zee Zuster is een krachtvoorwerp. Deze dames kunnen je de verbinding met de kern van je eigen levensstroom weer herstellen. Elke zuster geeft me boodschappen die ik dan kan vertalen. Zodat ik je kan vertellen wat nodig is.

Maak contact

Maak contact met je spirituele helpers, je voorouders of de elementen. Met een Zee Zuster kun je heel goed concentreren op je rituelen en rituelen bedenken. Door contact te maken met de Zee Zuster is het makkelijker om spiritueel contact te maken.

Altaar

Een Zee Zuster vindt het vaak fijn op een bijzondere plek. Een altaar is zo een bijzondere plek. Op een bijzondere plek in huis krijgt de Zee Zuster de aandacht die ze verdiend.

Een Zee Zuster is een ritueel voorwerp. Ze is gemaakt uit liefde en respect voor de natuur. Ze is een voorwerp waarmee je kunt focussen. Op je rituelen, of een bepaalde setting of element kunt manifesteren op je altaar. 

Lessen

Vergeet niet dat een Zee Zuster heeft je altijd iets te vertellen. Een levensles of zal je aanspreken in iets dat je zoekt. Op het moment dat ze bij jou woont, zal ze misschien vragen om een offertje, of wil ze iets extra’s om haar heen, een veertje een steen. Luister goed naar je innerlijke stem. Zij praat tegen je!

Op maat

Alle Zee Zuster zijn gemaakt met hulp van mijn spirits. Vanuit liefde en met de juiste intentie. Mocht je je heel erg aangetrokken voelen tot een zuster of jezelf herkennen in een van hen, dan heb ik de Zee Zuster voor jou gemaakt.

Maar natuurlijk maak ik ze ook op maat. Zo kunnen we een bepaald thema samen aanpakken. Het is een proces dat we samen doorlopen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zee Zuster – Rapa Nui” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *