fbpx

Zee Zuster

Zee Zuster

99,00

STIGA

(oprijzen in het Zweeds)

Zee Zuster - STIGA (octopus)

Ik rijs op

uit de de diepte.

Ik omarm

mijn vrouw zijn.

Ik ben de geliefde

van mijzelf.

Mijn wijsheid is

zo zacht.

Zo flexibel

als mijn armen.

Zo vruchtbaar

als mijn gedachten.

Oesters van het Nehalennia strand, klei

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Wat is een Zee Zuster

Een Zee Zuster is een krachtvoorwerp. Deze dames kunnen je de verbinding met de kern van je eigen levensstroom weer herstellen. Elke zuster geeft me boodschappen die ik dan kan vertalen. Zodat ik je kan vertellen wat nodig is.

Maak contact

Maak contact met je spirituele helpers, je voorouders of de elementen. Met een Zee Zuster kun je heel goed concentreren op je rituelen en rituelen bedenken. Door contact te maken met de Zee Zuster is het makkelijker om spiritueel contact te maken. 

Altaar

Een Zee Zuster vindt het vaak fijn op een bijzondere plek. Een altaar is zo een bijzondere plek. Op een bijzondere plek in huis krijgt de Zee Zuster de aandacht die ze verdiend.

Een Zee Zuster is een ritueel voorwerp. Ze is gemaakt uit liefde en respect voor de natuur. Ze is een voorwerp waarmee je kunt focussen. Op je rituelen, of een bepaalde setting of element kunt manifesteren op je altaar. 

Lessen

Vergeet niet dat een Zee Zuster heeft je altijd iets te vertellen. Een levensles of zal je aanspreken in iets dat je zoekt. Op het moment dat ze bij jou woont, zal ze misschien vragen om een offertje, of wil ze iets extra’s om haar heen, een veertje een steen. Luister goed naar je innerlijke stem. Zij praat tegen je!

Op maat

Alle Zee Zuster zijn gemaakt met hulp van mijn spirits. Vanuit liefde en met de juiste intentie. Mocht je je heel erg aangetrokken voelen tot een zuster of jezelf herkennen in een van hen, dan heb ik de Zee Zuster voor jou gemaakt.

Maar natuurlijk maak ik ze ook op maat. Zo kunnen we een bepaald thema samen aanpakken. Het is een proces dat we samen doorlopen. Als je dit wil, neem dan contact met me op zodat ik een afspraak met je kan maken.

NAAA

Selpen van het Nehalennia strand

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zee Zuster” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *