Rune Reading

00002
€ 30,00
Op voorraad
1
Productgegevens

RUNE READING

Ik zie jou en luister naar je levensverhaal. Daarna leg ik de Runen. Zij zijn voor mij de sleutel om het onzichtbare zichtbaar te maken. Zo kijk ik dwars door alle lagen heen en zie ik jouw levensstroom.

Ik laat jou de schoonheid van je eigen levensstroom zien, waar jouw kracht zit en ik verwoord wat je hart te vertellen heeft. Want leven vanuit je gevoel is de enige manier om ervoor te zorgen dat je niet keer op keer vastloopt op dezelfde dingen.

WAAR ZIT JOUW KRACHT?

Ik laat jou de schoonheid van je eigen kern zien, waar jouw kracht zit en ik verwoord wat je hart te vertellen heeft. Want leven vanuit je gevoel is de enige manier om ervoor te zorgen dat je niet keer op keer vastloopt op dezelfde dingen.

Minimaal

Een reading zal minimaal een half uur zijn. Mochten we niet klaar zijn, zullen we samen bepalen of dit verlengd kan worden. Je zult dan de kosten extra betalen.

CONTACT

Ik neem via Zoom, of Whatsapp video bellen contact met je op. Zo kun je mij zien en ik jou.

Je kunt een datum aangeven. LET OP! Je afspraak kan op een andere datum plaatsvinden dan je hebt aangegeven. Dit is pas concreet als we deze datum en tijd samen hebben bevestigd.
Bewaar dit product voor later

 

Comments are closed.