Zee Zuster

www.HeidyWaveMaker.nl

Zee Zuster

Zee Zuster, een krachtvoorwerp dat uit mijn handen vloeit en jouw energie weerspiegelt. Ik stem af op belangrijke vragen in jouw leven.  Ik vertaal de boodschappen die ze draagt voor jou.

Wat is een Zee Zuster

Wat is een Zee Zuster

Een Zee Zuster is een krachtvoorwerp dat uit mijn handen stroomt. Als ik een Zuster op maat maak, zal ik afstemmen op jouw energie en de levensvragen waar je op dit moment mee bezig bent. 

Elke krachtige Dame geeft me boodschappen die ik dan kan vertalen. Zodat ik je kan vertellen welke boodschap ze voor jou heeft. Ze is gemaakt uit liefde en respect voor de natuur. Ze is een voorwerp waarmee je kunt focussen. Op je rituelen, of een bepaalde setting of element kunt manifesteren op je altaar. 

Werkwijze

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek, in mijn atelier of online. In dit gesprek vertel je me met welke thema's je op dit moment bezig bent. Ik stem me af op jouw vragen en energie.

Dan ga ik voor je aan de slag. Mijn handen geven de energie door aan de klei en zo vormt zich een Zee Zuster of een Zee Broeder en soms een Takke Wijf. Deze Zee zuster heeft een boodschap speciaal voor jou.

Het proces

Het proces begint al tijdens on gesprek. Tijdens het maak proces houd ik contact met je en laat ik soms zien hoe de creatie vordert. Soms kan het nodig zijn om wat vaker te overleggen, omdat elk proces uniek is. Er kunnen tijdens het maak proces al verschillende lagen aangeraakt worden, die besproken kunnen worden.

Ik sta altijd klaar om je te begeleiden en ondersteunen tijdens dit bijzondere proces van creatie en inzicht.

Directe aantrekking

Soms maak ik een Zee Zuster al voordat ik weet voor wie ze bestemd is. Wat mijn Zee Zusters zo speciaal maakt, is dat mensen vaak meteen een sterke aantrekking voelen wanneer de boodschap voor hen is bestemd. Het is een directe resonantie met jouw energie en behoeften op dat moment, waardoor de Zee Zusters een hele diepe en persoonlijke ervaring bieden.

Maak contact

Het contact maken met een Zee Zuster is een hele persoonlijke ervaring. Een ervaring die je kan helpen om verbinding te leggen met je persoonlijke spirituele helpers, voorouders en de elementen.

Deze spirituele dame kan je bijstaan bij het concentreren op rituelen en de elementen. Ze maakt het gemakkelijker om spiritueel contact te leggen. Door je te verbinden met een Zee Zuster, kun je een dieper begrip ontwikkelen voor jezelf en van je omgeving.

 

Altaar

Een Zee Zuster voelt zich vaak het meest op haar gemak op een speciale plek, zoals een altaar. Op zo'n bijzondere locatie in huis kan ze de aandacht krijgen die ze verdient. Als een ritueel voorwerp gemaakt met liefde en respect voor de natuur, is de Spirit Doll een instrument waarmee je kunt focussen tijdens rituelen. Op je altaar kan ze dienen als een krachtig symbool dat je helpt om je te verbinden met je spirituele doelen en intenties.

 

Lessen

Een Zee Zuster draagt altijd een boodschap met zich mee. Het kan een levensles zijn, of een inzicht dat je helpt bij je persoonlijke groei. Luister naar de fluisteringen van je innerlijke stem wanneer je in contact komt met jouw persoonlijke creatie. Ze kan je inspireren en begeleiden op je spirituele reis. Soms vraagt ze om een klein offer, zoals een glaasje maanwater, veertje of een steen, om haar aanwezigheid te eren. Wees open voor de lessen die ze te bieden heeft en laat je leiden door je intuïtie.

Uitwisseling

Heidy Wavemaker biedt verschillende Zee Zusters aan, elk met hun eigen unieke energie en boodschap.

  • Standaard Zee Zuster: De uitwisseling voor een standaard Zee Zuster die ik al heb gemaakt begint vanaf €60,00 tot ca. €250,00.  Deze Zee Zusters zijn al voorzien van een krachtige energie en boodschap die met je resoneren.
  • Zee Zuster op Maat: Wil je een Zee Zuster die specifiek voor jou wordt gemaakt? Dan begint de uitwisseling vanaf €250,00. Ik stem me af op jouw energie en levensvragen om een Zee Zuster te creëren die helemaal op jou is afgestemd.

Elke Zee Zuster wordt geleverd met een klein ritueel, een persoonlijk gedicht en een passende naam, zodat je een prachtige verbinding kunt maken met dit bijzondere krachtvoorwerp.

Neem contact met me op om jouw Zee Zuster te bestellen en te ontdekken welke boodschap ze voor jou heeft.

Contact

Vraag gerust om meer informatie

Bekijk meer Rituele Kunst van Heidy Wavemaker

Comments are closed.