Sigils

www.HeidyWavemaker.nl

Sigils

Sigils zijn krachtige symbolen die worden gebruikt in magische praktijken om intenties te versterken en doelen te manifesteren.

Een Sigil op maat

Wat is een Sigil

Een Sigil is een symbool gemaakt met de intentie om een ​​bepaald doel of verlangen te manifesteren. Het gebruiken van een Sigils is een eeuwenoude traditie. 

Bij Heidy Wavemaker kun je een Sigil op maat laten maken die helemaal is afgestemd op jouw situatie en wensen. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw behoeften en intenties, zodat ik een unieke Sigil kan ontwerpen die volledig is afgestemd op jouw energie en doelen. Deze op maat gemaakte Sigils zijn krachtige instrumenten om je te begeleiden op je rituelen en je dagelijks leven, om je diepste verlangens te manifesteren.

Een Sigil op maat

Kant & klaar

Naast op maat gemaakte sigils biedt Heidy Wavemaker ook een collectie van kant-en-klare Sigils die je direct kunt downloaden van de website. Deze sigils zijn ontworpen voor verschillende intenties en doeleinden, zoals liefde, bescherming, overvloed en spirituele groei. 

Gratis Download

Je kunt nu een GRATIS SIGIL downladen die je kan gebruiken als je balans zoekt. 

Een ritueel op maat

Begeleidend ritueel op maat

Ik bied ook de mogelijkheid om een op maat gemaakt ritueel te bestellen dat specifiek is afgestemd op jouw situatie en een versterking is van jouw Sigil. Deze service is ontworpen om je te ondersteunen bij het versterken van de intenties en energieën die worden vertegenwoordigd door jouw persoonlijke Sigil.

Wanneer je een op maat gemaakt ritueel bestelt, gaan we samen dieper in op de betekenis en intentie achter je Sigil. We zullen de specifieke doelen bespreken die je wilt bereiken en de gewenste uitkomst van het ritueel. Op basis van deze informatie zal ik een uniek ritueel ontwerpen dat is afgestemd op jouw behoeften en energie.

Dit op maat gemaakte ritueel kan verschillende elementen bevatten, zoals meditaties, visualisaties, kaarsenmagie, kruidenmagie, watermagie en nog veel meer. Elk aspect van het ritueel zal zorgvuldig worden ontworpen om de energie van je Sigil te versterken en je te ondersteunen bij het manifesteren van je doelen.

Contact

Ik wil je graag te woord staan

als je persoonlijk advies wil.

Comments are closed.