Sieraden & Dreads

www.HeidyWaveMaker.nl

Sieraden & Dreads

De sieraden van Heidy Wavemaker zijn ambachtelijk  gemaakt. Elk sieraad en elke dreadlock is uniek en van materialen zoals keramiek, drijfhout en andere natuurlijke materialen.

Beyond Beach and Cloudy Waves

A beach is a landform along the coast of an ocean or sea, or the edge of a lake or river. Beaches typically occur in areas along the coast where wave or current action deposits and reworks sediments.

Sieraden

Met zorg en aandacht worden natuurlijke materialen zoals klei, drijfhout verwerkt tot prachtige sieraden die de kracht van de magie laten zien.  Elk sieraad vertelt zijn eigen verhaal en draagt een unieke energie. Waardoor het niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een diepgaande verbinding met de magische wereld mogelijk maakt.

Heksen Outfit

Of je nu op zoek bent naar een statement stuk om je heksen outfit compleet te maken, of een subtiel detail om je magische verbinding dagelijks te voelen, de sieraden van Heidy Wavemaker zijn een unieke en betekenisvolle keuze.

Dreads

 

Dreads

Dreads zijn meer dan alleen een kapsel - ze zijn een expressie van individualiteit en spiritualiteit. Bij Heidy Wavemaker kun je handgemaakte dreads aanschaffen die niet alleen je uiterlijk verfraaien, maar ook je innerlijke kracht weerspiegelen.

 

Mijn dreads zijn handgemaakt en versierd met zorgvuldig geselecteerde materialen, zoals hout van de vlier, keramiek, drijfhout en andere natuurlijke materialen. Elke dread is dus uniek en draagt zijn eigen energie, waardoor het niet alleen een fashion statement is, maar ook een krachtige uiting van jouw persoonlijkheid.

 

Of je nu op zoek bent naar dreads die je spirituele connectie versterken, je innerlijke wildheid laten zien, of gewoon een unieke toevoeging aan je look geven, mijn dreads zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

 

Set

De Dreads komen in een set. Deze kun je zelf invlechten, of laten invlechten door Heidy. Hiervoor zul je een persoonlijke afspraak maken. Heidy heeft een atelier waar je van harte welkom bent. 

 

Contact

Neem gerust contact op

Comments are closed.