Freya Orakel

www.HeidyWaveMaker.nl

Freya Orakel

Welkom in de magische wereld van de Godin Freya. Dit orakel biedt inzicht in jezelf en een pad naar zelfontdekking en empowerment. Freya staat symbool voor onderwerpen als liefde, schoonheid, kracht en magie. Ik heb dit orakel ontwikkelt met elementen van Freya om te je te helpen om de krachten van Freya in jezelf te ontdekken en te gebruiken in je dagelijks leven.

Symbolen van Freya

Het Freya Orakel

Freya is een van de meest krachtige en bekendste Godinnen in de Noorse mythologie. Ze is het meest gekend om haar connectie met liefde en vruchtbaarheid. Maar ze is veel meer dan dat. Ze is lekker eigenwijs, ze heeft krachtige magie, Seidr genoemd en kan je vooral veel leren over jouw krachten

De orakelkaarten die ik heb ontwikkeld zijn gebaseerd op haar energieën en helpen je om inzicht te krijgen in je eigen leven en de uitdagingen die je tegenkomt.

Symbolen

Met zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen biedt deze kaartenset een scala aan symbolen en boodschappen die je kunnen helpen bij het verkrijgen van inzichten en antwoorden op je levensvragen.

Deze orakelkaarten zijn meer dan alleen kaarten; ze zijn poorten naar diepere inzichten en persoonlijke groei. Neem de tijd om je te verbinden met de kaarten en laat je intuïtie je leiden. Stel een vraag, trek een kaart en absorbeer de boodschap. Vertrouw op de begeleiding van Freya en laat haar energie door je heen stromen.

De kaarten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt:

  • Dagelijks een kaart trekken voor inspiratie
  • Stel een gerichte vraag voor begeleiding
  • Gebruik de kaarten als  bron van reflectie

Voorbeeld 

Freya’s liefde is zoet en krachtig. De Aardbei kaart vertelt je dat je de zoete momenten van het leven mag waarderen. Laat je verwennen door de liefde die je omringt en geef jezelf de ruimte om te genieten. Vraag jezelf: "Waarvan mag ik meer genieten? Kan ik de boel even de boel laten?"

Freya is niet alleen een godin van liefde, maar ook van strijd en bescherming. Haar strijd-zwijn Hildisvini herinnert je eraan om je grenzen te beschermen en je kracht te vinden. Vraag jezelf: "Waar mag niemand aankomen? Verdedig ik mezelf te veel of juist te weinig?"

Online workshop Freya Orakel

Online workshop (BINNENKORT)

Als onderdeel van je reis met het Freya Orakel, krijg je toegang tot een online workshop.Deze workshop is ontworpen om je op weg te helpen om te werken met de kaarten van het Freya Orakel.

Je leert niet alleen hoe je de kaarten kunt gebruiken, maar ook hoe je ze kunt interpreteren en integreren in je dagelijks leven.

Ik deel deel graag mijn kennis en ervaring om je intuïtie te ontwikkelen en de symbolen achter de kaarten beter te begrijpen.

Of je nu nieuw bent in de wereld van orakel kaarten of al ervaring hebt, deze online workshop is een waardevolle toevoeging aan het werken met deze orakel kaarten. Bovendien kun je de opleiding in je eigen tempo volgen, waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Dus neem de stap om deze unieke kaartenset inclusief de online workshop aan te schaffen. 

Mijn Expertise en Opleiding

Naast het creëren van deze orakelkaarten, bied ik een uitgebreide opleiding aan over het werken met de krachten van Freya. Deze opleiding helpt je om Freya’s energieën te gebruiken voor persoonlijke groei, healing en spirituele ontwikkeling. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou, zodat je de magie van Freya in je eigen leven kunt integreren.

Wil je leren werken met Freya?

Contact

Vragen staat vrij

freya orakel kaarten set

Comments are closed.