Freya Orakel

www.HeidyWaveMaker.nl

Freya Orakel

Het Freya Orakel is een unieke creatie van Heidy Wavemaker, geïnspireerd door de wijsheid en kracht van de Noordse godin Freya. Dit orakel biedt inzicht in jezelf en een pad naar zelfontdekking en empowerment.

Symbolen van de krachten van Freya

Het Freya Orakel

Met symbolen en boodschappen die resoneren met de energie van Freya, vormen de kaarten van het Freya Orakel een bron van inspiratie en begeleiding in jouw leven. Ontdek de magische wereld van het Freya Orakel en laat je leiden door de wijze raad van Freya.

Dit orakel kan je helpen bij het vinden van antwoorden, het nemen van beslissingen en het ontwikkelen van een beter begrip van jezelf en de wereld om je heen.

Laat het Freya Orakel van Heidy Wavemaker een klein  lichtpuntje zijn op je magische pad.

 

Symbolen

Met zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen biedt deze kaartenset een scala aan symbolen en boodschappen die je kunnen helpen bij het verkrijgen van inzichten en antwoorden op je levensvragen.

De kaarten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt: dagelijks een kaart trekken voor inspiratie, gerichte vragen stellen voor begeleiding, of simpelweg de kaarten als een bron van reflectie en contemplatie gebruiken.

 

Mini & Maxi

De set is in twee verschillende maten beschikbaar. In A7 en A6. De kleine maat is vergelijkbaar met speelkaarten is de grote maat perfect om op je altaar te zetten. Je ontvangt de set in een verzenddoosje inclusief een bewaarzakje.

Online workshop Freya Orakel

Online workshop

Als onderdeel van je reis met het Freya Orakel, krijg je toegang tot een online workshop, geleid door niemand minder dan Heidy Wavemaker zelf. Deze workshop is ontworpen om je op weg te helpen om te werken met de kaarten van het Freya Orakel.

Je leert niet alleen hoe je de kaarten kunt gebruiken, maar ook hoe je ze kunt interpreteren en integreren in je dagelijks leven.

Heidy deelt haar kennis en ervaring met je om je intuïtie te ontwikkelen en het begrijpen van de symbolen achter de kaarten.

Of je nu nieuw bent in de wereld van orakel kaarten of al ervaring hebt, deze online workshop is een waardevolle toevoeging aan het werken met deze orakel kaarten. Bovendien kun je de opleiding in je eigen tempo volgen, waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Dus neem de stap om deze unieke kaartenset inclusief de online workshop aan te schaffen. 

Wil je leren werken met Freya?

Contact

Vragen staat vrij

Comments are closed.