Altaar beeldjes

www.HeidyWaveMaker.nl

Altaar beeldje

Ontdek de magische wereld voor op je altaar. De altaar beeldjes van Heidy WaveMaker zijn met liefde ontworpen en elk beeldje met de hand gemaakt. Doordrenkt met de essentie van deze fascinerende goden en krachten.

Altaar beeldjes

Altaar Beeldjes

Welkom bij mijn unieke collectie handgemaakte altaar beeldjes!

Ontdek de betoverende wereld van verschillende Goden en Godinnen. Elk beeldje is een ambachtelijk kunstwerk, met liefde met de hand ontworpen en daarna gegoten. Elk beeldje met eigen energie  en doordrenkt met de essentie van deze fascinerende godheden.

Authentieke kracht in elke creatie

Mijn beeldjes stralen de kenmerkende kracht van de verschillende Goden uit: Freya en Odin, Gaia, de Nornen, Ellen of the Ways en anderen.

 

Elk met unieke kleuren die warmte, magie, kracht of liefde symboliseren. Voor de liefhebbers van Noordse mythologie zijn deze beeldjes perfecte symbolen voor liefde, moed, vrouwelijke kracht, wijsheid en leiderschap

Odin

de almachtige vader 

Mijn Odin beeldjes stralen wijsheid en magie uit met hun diepe, krachtige kleuren. Elk beeldje is doordrenkt met de essentie van wijsheid, kennis en leiderschap, waardoor het een perfecte aanvulling is voor degenen die streven naar een sterke en krachtige geest.

Nornen

De vrouwen van het Lot

De Nornen houden het Lot in handen. Samen weven ze het web van de draden van het verleden, heden en toekomst. 

Freya

de godin van liefde, vruchtbaarheid, magie en oorlog

Mijn Freya beeldjes stralen kracht uit met kleuren die warmte, kracht, magie of liefdevolle symboliseren. Elke nuance is zorgvuldig gekozen om haar liefdevolle en strijdvaardige aard te weerspiegelen. Deze beeldjes zijn perfecte symbolen voor liefde, moed en vrouwelijke kracht.

Op maat gemaakt

Op maat gemaakte beeldjes voor jou

Naast mijn standaardcollectie bied ik ook op maat gemaakte beeldjes aan. Wil je een beeldje met een specifiek kleurenschema? Of zoek je een uniek geschenk met een speciaal thema? Neem contact met me op en vertel me over jouw ideeën. Ik maak met liefde en vakmanschap een gepersonaliseerd beeldje dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Krachtige symbolen

Of je nu een liefhebber bent van Noordse mythologie, een spirituele zoektocht onderneemt of simpelweg op zoek bent naar een uniek kunstwerk, mijn godne beeldjes zullen een betekenisvolle toevoeging zijn aan jouw altaar of huis.

Voel vandaag nog de kracht van de Noordse goden in je leven met mijn zorgvuldig ontworpen beeldjes. Plaats nu je bestelling en omarm deze tijdloze symbolen van kracht en betovering!

Contact

Wil je meer informatie? Mail me dan!

Comments are closed.