Altaar beeldjes

www.HeidyWaveMaker.nl

Altaar beeldje

Ontdek de magische wereld voor op je altaar. De altaar beeldjes van Heidy WaveMaker zijn met liefde ontworpen en elk beeldje met de hand gemaakt. Doordrenkt met de essentie van deze fascinerende goden en krachten.

Altaar beeldjes

Altaar Beeldjes

Welkom bij mijn unieke collectie handgemaakte altaar beeldjes!

Allerlei verschillende Goden en Godinnen die onmin pad komen. Elk beeldje is een kunstwerk, met liefde met de hand ontworpen en daarna gegoten. Elk beeldje heeft een eigen unieke energie en uitstraling.

Nornen

Ze komen in de mythologie vaak voor met zn drieën; Urd, Verdandi en Skuld. De vrije vertaling van hun namen betekenen Verleden, Heden en Toekomst. Deze drie dames weven het lot van de mensen en de goden. Aan de voet van de Yggdrassil kun je ze vinden. 

Gaia

Gaia, de Godin van de aarde en de vruchtbaarheid. Deze Godin wil graag vrouwen steunen die zwanger zijn of zwanger willen worden. Ze waakt over de heilige plek van de vrouw. Daar waar een klein mensje in kan wonen. 

Ellen of the ways

Ellen of the Ways is de Godin waar niet heel veel over bekend is. Ze is bekend omdat ze reist met de rendieren. Ik denk dat ze een zeer oude Godin is die leefde in Doggerland. Het land tussen Engeland, Nederland en Scandinavië. Op deze plek waar nu de Noordzee is, kon je vroeger wonen. Zo konden de rendieren van noord naar zuid reizen. Deze dieren zijn al eeuwen belangrijk voor de mensen. De Sami leven nu nog steeds in eerbied met deze prachtige dieren. 

Deze Godin komt de laatste jaren steeds meer in het licht te staan. Op deze website vind je veel info die ik zojuist tegen kwam. Leuk om even wat meer te kunnen lezen over deze boeiende godin.

Aegir

Aegir (Ägir, Ægir) is de god van de zee en de golven. Hij is de man van Ran die ook een zee Godin is. Aegir is de vader van wel 9 prachtige dochters. Deze dochters zijn 9 zeegolven. Er wordt ook wel verteld dat deze 9 dochters de 9 moeders van Heimdal zijn.  

Authentieke kracht in elke creatie

Mijn beeldjes stralen de kracht van de verschillende Goden uit: Freya en Odin, Gaia, de Nornen, Ellen of the Ways en... wie weet wie er nog meer op mijn pad. komen. 

 

Elk beeldje heeft kleuren die warmte, magie, kracht of liefde symboliseren. Voor de liefhebbers van Noordse mythologie zijn deze beeldjes perfecte symbolen voor liefde, moed, vrouwelijke kracht, wijsheid en leiderschap

Odin

Mijn Odin beeldjes stralen wijsheid en magie uit met hun diepe, krachtige kleuren. Elk beeldje heeft zijn eigen detail van de kracht van Odin. Soms is dat wijsheid, kennis en leiderschap, maar het kan ook de magie, chaos zijn. Zoek jouw persoonlijke voorkeur. 

Nornen

Ze komen in de mythologie vaak voor met zn drieën; Urd, Verdandi en Skuld. De vrije vertaling van hun namen betekenen Verleden, Heden en Toekomst. Deze drie dames weven het lot van de mensen en de goden. Aan de voet van de Yggdrassil kun je ze vinden. 

Freya

de godin van liefde, vruchtbaarheid, magie en oorlog

Mijn Freya beeldjes stralen kracht uit met kleuren die warmte, kracht, magie of liefdevolle symboliseren. Elke nuance is zorgvuldig gekozen om haar liefdevolle en strijdvaardige aard te weerspiegelen. Deze beeldjes zijn perfecte symbolen voor liefde, moed en vrouwelijke kracht.

Op maat gemaakt

Op maat gemaakte beeldjes voor jou

Naast mijn standaardcollectie bied ik ook op maat gemaakte beeldjes aan.

Met een intentie die alleen voor jou is. Dat kan zijn omdat je je verbonden voelt met een bepaald kleur, of ben je bezig met een thema?

Neem contact met me op en vertel me over jouw reis. Ik maak met liefde en intentie een gepersonaliseerd beeldje dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Vol krachtige symbolen. 

Eigen boodschappen

Een eigen beeldje heeft natuurlijk ook boodschappen die alleen voor jou zijn. Omdat ik deze speciaal voor jou maak, hebben we even een speciaal lijntje. Daardoor zijn de boodschappen die ik doorkrijgt tijdens het maak proces speciaal voor jou. 

Krachtige symbolen

Of je nu een liefhebber bent van Noordse mythologie, een spirituele zoektocht onderneemt of simpelweg op zoek bent naar een uniek kunstwerk, mijn altaar beeldjes zullen echt een toevoeging zijn op jouw altaar.

Voel de kracht van de Noordse goden. Heerlijk als je je nu jouw godenbeeldje kan kiezen en deze kracht in huis kan halen. 

Contact

Wil je meer informatie? Mail me dan!

Comments are closed.