Rituele kunst

www.HeidyWaveMaker.nl

Rituele Kunst

Van krachtige sigils tot helpende bindrunen, van betoverende kettingen tot verfijnde altaarbeeldjes van Odin, Freya en andere goden zoals Gaia, Ellen of the Ways en de Nornen. Heidy Wavemaker heeft een uitgebreide collectie van rituele kunstvoorwerpen.

Zee Zuster

Zee Zuster

Ontdek de prachtige en krachtige Zee Zusters - beelden die zijn ontstaan uit zeevondsten. Elke Zee Zuster geeft inzichten en heeft een persoonlijke boodschap voor jou.

Elk stuk is met zorg en toewijding gemaakt, waardoor ze niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een echte toevoeging vormt voor je spirituele ontwikkeling.

Laat je betoveren door de schoonheid en de energie van de Zee Zusters en laat ze je inspireren op je spirituele reis.

Odin & Freya

&

Goden altaar beeldjes

Altaar beeldjes 

Heidy Wavemaker's altaar beeldjes, waar de oude goden tot leven komen in prachtige en betekenisvolle creaties.

Ontdek de kracht en de wijsheid van de Noordse goden Odin en Freya, evenals andere goden en godinnen die een rol spelen in de rijke mythologieën en spirituele tradities. 

De Nornen, Ellen of the Ways, Gaia en nog vele anderen. 

Rune set

Rune Set met online workshop

De set runen zijn handgemaakt en hebben elk een eigen insteek. 

De rune sets komen met een leuke start workshop om de runen te leren kennen. 

Sieraden & dreads

Sieraden & dreads

De sieraden van Heidy Wavemaker zijn ambachtelijk  gemaakt. Elk sieraad en elke dreadlock is uniek en van materialen zoals keramiek, drijfhout en andere natuurlijke materialen.

 

Met zorg en aandacht worden deze materialen verwerkt tot prachtige sieraden die zowel de kracht als de pracht van de natuurlijke wereld weerspiegelen. Elk sieraad en  dreads vertelt zijn eigen verhaal en draagt een unieke energie, waardoor het niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een diepgaande verbinding met de magische wereld mogelijk maakt.

 

Of je nu op zoek bent naar een statement stuk om je heksen outfit compleet te maken, of een subtiel detail om je magische verbinding dagelijks te voelen, de sieraden van Heidy Wavemaker zijn een unieke en betekenisvolle keuze. Laat je inspireren door de schoonheid en de eenvoud van de natuur met mijn prachtige collectie handgemaakte sieraden.

Vinger labyrint

Elk vinger labyrint is hand gemaakt

Het handgemaakte vinger labyrint  heeft een eigen uitstraling. 

Laat je leiden door de intrigerende paden van dit rituele voorwerp en vind innerlijke rust, helderheid en verbinding. Ontdek de betekenis achter de kronkelende wegen en laat het vingerlabyrint je begeleiden op een reis naar diepere zelfreflectie en bewustwording.

 

Sjamanistische Zee ratel

Sjamanistische Zee ratel

Een ratel is een ritueel voorwerp. Een voorwerp waarmee je kunt mediteren. De spirits kunt aanroepen, rituelen kunt begeleiden en zelfs in een drumcirkel meedoen!

Freya Orakel Kaarten

Freya Orakel kaarten

Werken met de Freya orakel kaarten 

De Freya Orakel Kaarten zijn door Heidy Wavemaker ontworpen. Het orakel bestaat uit een verzameling kaarten die geïnspireerd zijn door de Noordse godin Freya. Zij bezit wijsheid, liefde en kracht en magie. Elke kaart draagt unieke symbolen en boodschappen die je kunnen helpen bij het verkrijgen van dieper inzicht in diverse levensaspecten. 

 

Als je de orakel kaarten set hebt gekocht, kun je met de GRATIS online workshop helemaal uit de voeten. 

 

Sigils & magische symbolen

Ontdek de kracht van symbolen om jouw intenties te versterken en je energie te sturen. Mijn collectie van magische sigils is ontworpen om specifieke intenties te vertegenwoordigen en te versterken. Of je nu liefde, bescherming, welvaart of spirituele groei zoekt, mijn sigils kunnen je ondersteunen bij het manifesteren van je doelen.

Contact

Stel me je vragen

Comments are closed.