fbpx

Zeedraakje Ratel

Zeedraakje Ratel

DEZE RATEL IS WEGGEZWOMMEN

Deze ratel is gemaakt van een Oester. Ik heb deze gevonden op de stranden vlakbij waar de tempel van Nehalennia is nagebouwd. 

Oesters zijn zo mooi…. en deze heeft een bijzonder uiterlijk, het lijkt wel een klein drakenhoofdje. Een prachtige robuuste schelp. Maar zo fijntjes dat ze makkelijk in de binnenzak van je jas zou passen. 

Blauwe agaat en amber

Ze is gevuld met blauwe agaat kralen en kleine stukjes amber. 

Blauwe Agaat beschermt en reinigt. Deze steen helpt je om je gevoelens te uiten en verzacht angsten. Ook helpt agaat om opnieuw te beginnen, doordat de steen een stromende energie bevat.

Ook amber is een krachtige reinigende steen. Ze brengt evenwicht en maakt je stabiel, creatief en vrolijk. Bij deze ratel leer je om je gevoel te volgen en niet bang te zijn. Drijf mee op de golven. 

Ze wil je graag begeleiden op je meditaties

Schelp

Een schelp is het symbool van vruchtbaarheid, liefde, huwelijk en (eeleven. Vroeger werd de schelp gebruikt als grafgift. De Oester staat in het algemeen symbool voor sensualiteit.

En deze is bijzonder omdat ze is gevonden op het strandje waar je de energie van Nehalennia zo goed kan voelen. Ze zal de krachten die zij. heeft versterken. Beschermen op momenten dat je dreigt te verdrinken.  

Vindplaats: Zeeland

Schelp: Oester 

Ratel: blauwe agaat en amber

Prijs: €25,00 (excl. verzenden )

KOOP

Aantrekking

Alle ratels zijn gemaakt met hulp van mijn spirits. Deze ratels zijn gemaakt met een krachtige intentie. Als er een ratel is die jou enorm aanspreekt, heeft ze wat te vertellen en heb ik waarschijnlijk deze ratel voor jou gemaakt.

Wil je haar horen?

Geef een reactie