fbpx
page-header

Ratel uit de zee – spanje

Zadelschelp

Zee Ratel

Een van deze ratels is al weggezwommen, er is nog eentje over.

Deze ratel is gemaakt van een zadelschelpje. Een prachtig schelpje dat van binnen en van buiten helemaal van een soort roze parelmoer lijkt gemaakt. Het is knetterhard. Dus een schelpje dat veel sterker is dan je op t eerste gezicht zou denken. Een ongekend mooi geluidje zit er in.

Apatiet

Het prachtige geluid komt door de haaienhuid die in contact komt met de kleine ruwe stukjes apatiet. Je kunt ze zo zien zitten door het haaienvel die ik speciaal heb uitgezocht op dikte.

Haai

Haai leert je vooruit kijken en niet te aarzelen om te pakken wat je nodig hebt. Haai versterkt je paranormale gave. Het geeft je moed om door te zetten en niet zomaar op te geven. Het geluid van zijn vel heeft verschillende tonen hoog en laag. daardoor is de ratel ongekend bijzonder qua klank. Het geluid van een haaienvel is heel uniek te noemen. Apatiet is  een prachtige steen om bij te mediteren, het geeft je een soepele geest en zeker in combinatie met deze schelp een prachtige reis die de andere wegen laat zien die je normaal niet ziet.

Wat is een ratel

Een ratel is een ritueel voorwerp. Een voorwerp waarmee je kunt mediteren. De spirits kunt aanroepen, rituelen kunt begeleiden en zelfs in een drumcirkel meedoen!

Meditatie

Tijdens meditaties kun je je makkelijker focussen op de meditatie en kan je gemakkelijker weer terug keren. Met een ratel kun je communiceren met de onzichtbare wereld. Stel jezelf open, ontspan en luister.

De ratels die je hier vindt,  kun je vasthouden, soms in de palm van je hand. Ze zijn gemaakt om je te begeleiden op je spirituele reis. Laat je niet afschrikken door het formaat. De ratels hebben een fijn geluid en soms hebben de kleinste ratels de mooiste geluiden. je zult je aan getrokken voelen tot een ratel, daarbij is de hardheid van het geluid is niet belangrijk. Soms is het zelfs fijn om een zacht geluid te hebben om de meditatie dieper te laten verlopen.

De meeste ratels zijn klein genoeg om mee te nemen in een jaszak of een tas. Daarom ben je heel mobiel en kun je deze ratels makkelijk meenemen als je op reis gaat. Sommigen zijn wat groter maar natuurlijk niet in vergelijking met een drum.

Schelp

Een schelp is het symbool van vruchtbaarheid, liefde, huwelijk en leven en de wedergeboorte. Al vele eeuwen lang.

Het symbool van het graf, dat de mens na de dood omsluit, voor hij mag opstaan. De voorstelling van de bevruchting van de als tweeslachtig beschouwde schelpdieren door de dauw uit de hemel, maakt de schelp ook tot Maria symbool.

Vindplaats: Carnac, Frankrijk

Schelp: Muiltje

Ratel:  aquamarijn

Afmeting: 13 x 2 cm

Prijs: €20,00

Neem bij interesse contact op

Aantrekking

De ratels zijn gemaakt met hulp van mijn spirits. Deze ratels zijn gemaakt met de juiste intentie. Kies degene die jou roept. Dan heb ik de ratel voor jou gemaakt.

Geef een reactie