fbpx
page-header

Ratel uit de Noordzee – scheermesje

Noordzee

Ratel scheermesje

Het scheermesje is algemeen bekend in Nederland. Ze is ook gevonden op ons eigen Noordzeestrand.

Deze ratel maakt verbinding met het onbekende gebied van de zee. Het ondergrondse leven in de branding. Het scheermesje woont rechtop staand in het zand. Zo moet je het ook gebruiken: rechtopstaand. Zo krijg je het mooiste geluid uit deze ratel. De meeste mensen weten dat niet en dat is ook de verrassing van deze ratel.

Zo gewoon dat het bijzonder is. Want doordat het gewoon is, ken je misschien niet alles van deze prachtschelp. Ongekende krachten zitten in deze ratel. Als je ze eenmaal gevonden hebt, kun je heel snel contact maken.

Geluid

Het geluid komt van de kleine steentjes apatiet die in de dubbele schelp zitten. Deze worden binnen de schelp gehouden doordat de ratel dicht is gemaakt met haaienhuid. Apatiet geeft je kracht en een sterk immuun stelsel. 

Haai

Haai staat voor moed en vooruit kijken en aarzelt niet om dat te pakken wat hij nodig heeft. Haai versterkt je helderhorendheid en helderziendheid. Apaptiet is een geweldige meditatiesteen waardoor je dus snel tot je antwoorden zult komen

Wat is een ratel

Een ratel is een ritueel voorwerp. Een voorwerp waarmee je kunt mediteren. De spirits kunt aanroepen, rituelen kunt begeleiden en zelfs in een drumcirkel meedoen!

Meditatie

Tijdens meditaties kun je je makkelijker focussen op de meditatie en kan je gemakkelijker weer terug keren. Met een ratel kun je communiceren met de onzichtbare wereld. Stel jezelf open, ontspan en luister.

De ratels die je hier vindt, kun je vasthouden, soms in de palm van je hand. Ze zijn gemaakt om je te begeleiden op je spirituele reis. Laat je niet afschrikken door het formaat. De ratels hebben een fijn geluid en soms hebben de kleinste ratels de mooiste geluiden. je zult je aan getrokken voelen tot een ratel, daarbij is de hardheid van het geluid is niet belangrijk. Soms is het zelfs fijn om een zacht geluid te hebben om de meditatie dieper te laten verlopen. 

De meeste ratels zijn klein genoeg om mee te nemen in een jaszak of een tas. Daarom ben je heel mobiel en kun je deze ratels makkelijk meenemen als je op reis gaat. Sommigen zijn wat groter maar natuurlijk niet in vergelijking met een drum. 

Vindplaats: Noordzee

Schelp: Scheermesje

Ratel: apatiet

Afmeting: 13 x 2 cm

Prijs: €25,00

Neem bij interesse contact op

Aantrekking

De ratels zijn gemaakt met hulp van mijn spirits. Deze ratels zijn gemaakt met de juiste intentie. Kies degene die jou roept. Dan heb ik de ratel voor jou gemaakt.

Geef een reactie