fbpx
page-header

Lepel

Rituele lepel - derde oog

 magische lepel, oog lepel, boze oog, magische lepel, oog lepel, boze oog,

Lepel

een lepel is het verlengde van je hand. Tijdens rituelen kun je soms met je handen werken en soms heb je gereedschap nodig. Gereedschap dat extra magisch geladen is. Magisch geladen om de rituelen die je doet extra kracht bij te zetten. 

Oog

De basis waarmee ik de krachtvoorwerpen maak is liefde. Deze liefde kan soms een extra doel hebben. De extra kracht die bij deze lepel hoort is met zachtheid de wereld bekijken. Je derde oog te openen en misschien zelfs je zicht te vergroten. Buiten jezelf de wereld te bekijken. 

 

Abalone

De lepel is gemaakt van een abalone schelp, deze staat in verbinding met het water en heeft een sterke reinigende werking. 

Staf

De staf is gemaakt van blauwe regen, of de mooie engelse naam Wisteria. Dat klinkt in mijn oren altijd alsof het om fluisteren gaat.

Blauwe regen is ook zacht en staat voor veel wijsheid en groei. Ze helpt je je spiritueel te groeien. 

De steel/staf is omwonden met koper, wat ook staat voor het spiraal in het leven. Bovendien is koper een perfecte geleider. Niet alleen stroom maar ook energieën waar de mens mee werkt. 

Apatiet

Aan de punt van de lepel zijn nog een paar kleine ruwe stukjes apathie bevestigd. Ook deze steentjes helpen je om spiritueel te groeien, en geest helder en je wordt expressiever.

Een lepel die veel in zijn mars heeft dus. 

Vindplaats: Carnac Bretagne, Frankrijk

NoordHolland , Nederland

Schelp:  Abalone 

Hout: Blauwe regen

Metaal: Koperdraad

Edelsteen:  hematiet

Afmeting: 

Prijs: €60,00

Neem bij interesse contact op

Aantrekking

De ratels zijn gemaakt met hulp van mijn spirits. Deze ratels zijn gemaakt met de juiste intentie. Kies degene die jou roept. Dan heb ik de ratel voor jou gemaakt.

Als jij je aangetrokken voelt tot deze magische dame, is ze voor jou gemaakt! Neem dan contact met me op. 

Geef een reactie