maan fase, moon fases

Elke maan heeft haar eigen energie. Energie die je kan voelen. Veel mensen slapen licht of “slecht” bij volle maan. Al het water op aarde wordt door de maan in beweging gezet. Dat noemen we eb en vloed. ALs je bedenkt dat je voor 70% uit water bestaat is het niet zo raar dat deze maan ook invloed op jou en je lichaam heeft.

Volle maan

Bij de verschillende fases van de maan kun je haar energie voelen en gebruiken. Dit kan je doen in een ritueel. Wat is een ritueel eigenlijk? Je staat dan even stil bij de energie van de maan en gebruikt deze om inzichten te krijgen. Te leren en doelen te stellen in je leven. Hoe intenser je met deze doelen bezig bent, des te meer kans van slagen.

Voorbeeld

Je kunt mediteren en een kaarsje branden met volle maan en bedenken waar je dankbaar voor bent. Of alle plannen opschrijven met nieuwe maan.

Ritme

Als je de maan volgt, dan voel je het ritme van de natuur en het leven. Ik probeer elke nieuwe maan en elke volle maan stil te staan bij de fase van het jaar waarin ik leef. Heel mindfull dus. Elk seizoen heeft zijn eigen ritme. De winter heeft een meer naar binnen gekeerd en de zomer een meer naar buiten gekeerd leven. Zo heeft elke maan ook zijn eigen energie.

Meedoen met Rituelen

Elke volle maan organiseer ik een volle maan viering. Elke keer weer anders en elke keer weer met een andere intentie. Je kunt je hierbij aansluiten. Je bent dan van harte welkom in mijn atelier. Wil je ook meedoen? geef je dan op via mijn mail: drop at heidywavemaker punt nl aan elkaar.

Opgeven is handig omdat je soms van te voren al over dingen mag nadenken of bij elkaar zoeken.

volle maan, volle maan vieirng