fbpx

Verbind met je Voormoeders

Voormoeder Spirit Doll

Maak je eigen Spirit Doll

Verbind met je Voormoeders

Maak je Eigen Zee Zuster Spirit Doll

Welkom bij Heidy WaveMaker.

Ik nodig je uit voor een bijzondere ontdekkingsreis naar de wijsheid en kracht van je voormoeders. De workshop ‘Verbind met je Voormoeders: Maak je Eigen Zee Zuster Spirit Doll’ Is een ervaring waarin we de vrouwen die je voorgingen, eren en vieren.

Tegelijkertijd zul je je van je eigen magie omarmen en binnenin jouw eigen kracht ontdekken.

 

Reserveer nu meteen

Zee Zuster

Over de Workshop:

Tijdens deze unieke workshop neem ik je bij de hand om je eigen ‘Voormoeder Spirit Doll’ te creëren.

Dit krachtige beeldje is meer dan alleen een kunstwerk; het is een symbool van jouw kracht van de bijzondere vrouwen in jouw familielijn. Een symbolische weergave van de kwaliteiten, dromen en wijsheid die van generatie op generatie zijn doorgegeven. 

We starten door een familie opstelling te maken waarin jouw krachten gaat onderzoeken.

Laat je leiden in dit bijzondere proces, waarin je de connectie met je voormoeders viert en je eigen innerlijke kracht ontdekt. Deze workshop is een unieke kans om de magie van je afkomst te verkennen en te eren, terwijl je een tastbare herinnering creëert aan deze belangrijke erfenis.

Spinnenweb

Wat je zult ervaren:

Deze workshop kan een transformatie teweeg brengen. Het is een prachtige en diepe belevenis:

  • Je zult de spirituele energie van je voormoeders wekken. Je krijgt de mogelijkheid om in contact te komen met hun oude wijsheid en aanwezigheid. Voel de zachte aanraking van hun erfenis terwijl je je eigen pad bewandelt.
  • Tijdens de workshop versterk je je eigen intuïtie en verbind je je op een dieper niveau met je wortels. Deze verbinding met je afkomst zal dienen als een kompas op je reis van zelfontdekking en empowerment.
  • Na afloop van deze workshop zul je een veel meer begrip hebben van de erfenis die je draagt. En de waarde van de krachtige vrouwen die je voorgingen. Je zult hun kracht voelen, waardoor je alle kwaliteiten in jou op een  eerbiedige en liefdevolle manier kunt eren. Jij zult je krachtiger kunnen voelen.

Dit is een kans om jezelf te verbinden met je voormoeders, jezelf en de spirituele magie die binnenin jou leeft. Laat mij je begeleiden op deze bijzondere reis van zelfontdekking en erkenning.

Liefs,

 

Heidy

Workshops bij Heidy Wavemaker

Investering

Voor deze inspirerende workshop vraag ik een prijs van €99,00 (per deelnemer). Deze prijs omvat alle materialen en begeleiding die je nodig hebt om je ‘Voormoeder Spirit Doll’ te maken, plus koffie, thee en wat lekkers.

Als laatste sluiten we af met een bijzondere ceremonie om jouw eigen Voormoeder Spirit Doll te activeren.

Rituelen

Hoe te Reserveren:

Het maken van een ‘Voormoeder Spirit Doll’ is een prachtige manier om je te verbinden met je wortels en de wijsheid van je voormoeders te eren. Als je deze transformerende ervaring wilt beleven, klik dan hier om je plaats te reserveren of voor meer informatie.

Leg je spirituele reis in de handen van Heidy WaveMaker en laat mij je helpen bij het creëren van een prachtige herinnering die generaties lang zal blijven.

Locatie:

De WoesteWilg is een prachtige plek aan het IJsselmeer. Een huisje op oude zee klei.

Parkeren kan gratis aan de dijk.

Zuiderdijk 3a

Venhuizen

TIJD:

We starten om 10 uur vanaf half tien kun je binnenstromen…. Vergeet je geen lunch mee te nemen? Ik zorg voor koffie en thee en iets lekkers.

Om 16 uur gaan we afronden.

Laat jouw eigen magie stromen en breng een betoverende transformatie teweeg in de wereld om je heen.

Heidy WaveMaker

Mijn missie

mijn missie is duidelijk: jouw eigen magie ontketenen, zodat je de wereld om je heen een stukje mooier kunt maken.

We gaan samen op zoek naar jouw ware zelf, en ik zal je begeleiden naar de kern van je kracht. Jij bent een prachtig deel van de natuur, en het is tijd dat je dat in al zijn glorie omarmt. Samen zullen we een wereld creëren die mooier, magischer en in harmonie met jou en de natuur is.

Durf je deze reis aan? Laten we samen beginnen. Jouw magie wacht op jou bij Heidy WaveMaker.

Laat jouw eigen magie stromen en breng een betoverende transformatie teweeg in de wereld om je heen.

Laat jouw eigen magie stromen en breng een betoverende transformatie teweeg in de wereld om je heen.

Heidy WaveMaker

Heidy Wavemaker roest groen