fbpx
background
RUNE READING

Rune Reading

Boeken

Ik dwars door alle lagen heen en zie ik jouw kern. Ik geef antwoord op al jouw levensvragen.

Nuchtere Hollandse meid

Magie is onderdeel van mijn leven zolang als ik me kan herinneren. Toch heeft het een hele tijd geduurd voordat ik de stap durfde te nemen om de magie te omarmen. Ik ben namelijk een lekkere nuchtere Hollandse meid en ik heb, zoals zo vele, geleerd om vanuit het verstand te leven.

Mijn gevoel volgen

Uiteindelijk was de drang om mijn gevoel te volgen zo sterk dat ik er niet omheen kon. Het was onvermijdelijk dat ik mijn nieuwsgierigheid naar het onverklaarbare moest volgen en dit bracht mij op een sjamanistische pad.

Heidy WaveMaker

Antwoord op levensvragen

Ik heb geleerd om me heen te kijken en meer één te zijn met de natuur. Me te verbinden met mijn voorouders en het ritme van het leven. De wereld om ons heen geeft het antwoord op levensvragen wanneer je durft te zien, en luistert naar je gevoel.

Inmiddels heb ik ruime ervaring in het luisteren en inzicht geven in wat het hart te vertellen heeft.

Ik zie jouw kern

Ik zie jou en luister naar je levensverhaal. Daarna leg ik de Runen. Zij zijn voor mij de sleutel om het onzichtbare zichtbaar te maken. Zo kijk ik dwars door alle lagen heen en zie ik jouw kern.

RUNE READING, rune, reading
background
Waar zit jouw kracht?

Ik laat jou de schoonheid van je eigen kern zien, waar jouw kracht zit en ik verwoord wat je hart te vertellen heeft. Want leven vanuit je gevoel is de enige manier om ervoor te zorgen dat je niet keer op keer vastloopt op dezelfde dingen.

golf, kracht
Consult

Wil jij graag contact maken met je eigen levensstroom? Boek dan een consult of neem contact met me op voor meer informatie.

Krachtvoorwerpen

Ook maak ik krachtvoorwerpen, volledig vanuit mijn gevoel en geïnspireerd door de zee en de natuur. Ik laat mij leiden door het contact met de levensenergie. De voorwerpen ontstaan vaak zonder dat ik weet wie hun eigenaar wordt. Het zijn voorwerpen die je de krachten uit de natuur laten voelen. En die jou helpen om vanuit je gevoel te leven en je te verbinden met de magie om je heen.

zee zuster krab, Spirit doll, Zee zuster, krachtvoorwerp
background
Social media
Laatste nieuwtjes