fbpx
background

Over Heidy WaveMaker

Laat je eigen magie stromen

Nuchtere Hollandse Meid

Magie is onderdeel van mijn leven zolang als ik me kan herinneren. Toch heeft het een hele tijd geduurd voordat ik de stap durfde te nemen om de magie te omarmen.

Ik ben namelijk een lekkere nuchtere Hollandse meid en ik heb, zoals zo vele, geleerd om vanuit het verstand te leven.

Uiteindelijk was de drang om mijn gevoel te volgen zo sterk dat ik er niet omheen kon. Het was onvermijdelijk dat ik mijn nieuwsgierigheid naar het onverklaarbare moest volgen en dit bracht mij op een sjamanistische pad.

Om me heen kijken en te luisteren

Ik heb geleerd om me heen te kijken en meer één te zijn met de natuur. Me te verbinden met mijn voorouders en het ritme van het leven. De wereld om ons heen geeft het antwoord op levensvragen.

Inmiddels heb ik ruime ervaring in het luisteren en inzicht geven in wat het hart te vertellen heeft.

Heidy WaveMaker

Rituelen op maat

Rituelen kunnen gebruikt worden om een bepaalde intentie te versterken. Om je hart te laten zingen, is het fijn om een ritueel te doen die jouw wensen en doelen versterkt. Ik vind t heerlijk om voor jou een ritueel op maat te maken. Zodat jij weer een stap verder kan bloeien in het leven.

8091.jpg
Volle Maan viering

Workshops 

Om je te werken met de maan, of met de godin Freya, heb ik workshops gemaakt zodat je zelf ook aan de slag kan.

Freya, de maan, de 5 elementen, dat is een kleine greep uit alle workshops die je bij mij kan volgen. Ik help je te verbinden met je eigen magie.

background

Ik creëer krachtvoorwerpen.

Ik maak Zee Zusters en Sjamanistische Zee Ratels. Dit zijn krachtvoorwerpen waarmee je kunt verbinden met de spirits. Ze helpen je te focussen. En kun je rituelen uitvoeren.

Zee Zuster Coral - HeidyWaveMaker -IMG_2948
Zee Zuster - Heidy WaveMaker--9387

Zee Zusters

Zee Zusters maak ik volledig vanuit mijn gevoel en geïnspireerd door de zee en de natuur. Ik laat mij leiden door het contact met de levensenergie en mijn spirits. De Zee Zusters ontstaan als ik verbinding maak met de opdrachtgever, maar vaak ook zonder dat ik weet wie hun eigenaar wordt.

Zee Zusters laten je de krachten uit de natuur voelen. En helpen jou om vanuit je gevoel te leven en je te verbinden met de magie om je heen. Soms hebben de Zee Zusters een sterke boodschap die ik mee mag geven. 

Sjamanistische zee ratels en magische lepels

Andere krachtvoorwerpen die ik maak zijn Magische Lepels en Sjamanistische Zee Ratels. De ratels hebben een functie tijdens rituele handelingen of meditaties. Ze helpen je weg te vinden in de andere wereld. De Magische lepels kunnen je helpen je rituele handelingen kracht bij te zetten.

Leven vanuit gevoel

RUNE

Ik zie jou en luister naar je levensverhaal. Daarna leg ik de Runen. Zij zijn voor mij de sleutel om het onzichtbare zichtbaar te maken. Zo kijk ik dwars door alle lagen heen en zie ik jouw levensstroom.

KRACHTVOORWERPEN

Ook tijdens het maken van de krachtvoorwerpen in opdracht zal ik eerst een voorgesprek hebben. Daarna maak ik de Zee Zuster of de ratel waarbij ze me boodschappen tijdens het maken doorgeven.

Ik laat jou de schoonheid van je eigen levensstroom zien, waar jouw kracht zit en ik verwoord wat je hart te vertellen heeft. Want leven vanuit je gevoel is de enige manier om ervoor te zorgen dat je niet keer op keer vastloopt op dezelfde dingen.

Runen, rune, laguz
RUNE legging

Wil jij graag contact maken met je eigen levensstroom? Heb jij levensvragen? Ik leg graag de runen voor je.

Neem contact met me op voor meer informatie.

  • Kort consult of vervolg consult 30 minuten – €30
  • Uitgebreid consult 60 minuten – €50
rune, reading, rune reading
rune reading 30 minuten
rune reading 60 minuten
background
Volg Heidy WaveMaker
laatste nieuwtjes en updates