fbpx
background

Heidy WaveMaker

Laat je eigen magie stromen

Zodat je leven weer kan laten golven zoals jij dat wil.

Overspoeld door je gevoel

Overspoeld door je gevoel

Je gevoel kan je overspoelen of je kan je er juist van afsluiten. In beide gevallen sta je niet in verbinding met je gevoel en ben je uit balans.

Als je overweldigd wordt door je gevoel, dan zorgt dit er al snel voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet en begint te twijfelen aan alles wat op je pad komt, inclusief jezelf en je toekomstplannen. 

Wanneer je juist teveel vanuit je hoofd leeft dan tuimelen de gedachten over elkaar heen. Je leven verandert in een groot piekerfestijn. Waardoor de twijfel toeneemt en je vast komt te zitten. Je leven lijkt kleurloos en je voelt je verloren.

golf, kracht
background

Geef je op voor de nieuwsbrief!

Laat de verbinding stromen

Je bent dan de verbinding met je gevoel, met je kern kwijt en de kracht die daar uit voortkomt. Deze verbinding laat letterlijk alles in je leven stromen, zorgt ervoor dat je straalt en geeft je de ruimte en vrijheid om te doen waar je gelukkig van wordt. Weet je niet waar jouw kern zit of hoe je je ermee kunt verbinden? Ik help het je te vinden en de verbinding te herstellen.

Ik zie jouw kern

Eerst verbind ik me met jou en de vragen die je hebt.

Daarna leg ik de runen. of maak ik een krachtvoorwerp op maat. Zij helpen mij om het onzichtbare, zichtbaar te maken. Zo kijk ik dwars door alle lagen heen en zie ik jouw kern. Deze kern bevat alle antwoorden op jouw vragen. Wat jij zoekt, komt uit jezelf.

Mijn kracht

Mijn kracht ligt in het invoelen waar jouw pijnpunten liggen en in het verwoorden van wat je hart je te vertellen heeft. Ik kan je handvatten geven waardoor je de juiste keuzes kunt maken en jouw leven weer gaat stromen. Je kan dan weer echt verbinding maken met je gevoel, met je levensstroom. Daardoor krijg je rust, vertrouwen in jezelf en in de toekomst en de ruimte om te doen waar je gelukkig van wordt.

Heidy WaveMaker
Krachtvoorwerpen

Ik maak verschillende krachtvoorwerpen. Zee Zusters, sjamanen drums en Sjamanistische ratels. Alle Ik maak ze op maat door me op jouw energie af te stellen.

Jouw (levens)vragen komen als vanzelf boven borrelen. Doordat jij je open stelt, mag ik jouw vragen lezen. Door het proces wat ik doormaak tijdens het maken. kan ik vertalen wat de spirits mij te vertellen hebben. Dit zijn de antwoorden die ik jou kan geven.

Wil jij zelf een krachtvoorwerp maken? Dan kan!

Je kan nu ook een Drum workshop bij me volgen. Hier kun je zelf je eigen sjamanen drum maken.

zee zuster
Sjamanen drum, sjamanendrum, Shaman drum
background
Luister

Op het moment dat het krachtvoorwerp van jou is, is onze verbinding ook weer los. Het krachtvoorwerp spreekt dan niet meer met mij, maar met jou. Ze vragen soms een offertje of aandacht.

Luister naar je innerlijke stem, die weet precies wat!

Zee zuster
Trancereis
4 elementen
Wil jij je verbinden met de aarde, het water, de weidse luchten, het vuur in jezelf??
Verlang je ernaar rust te ervaren, vragen stellen, nieuwe inzichten krijgen? Doe dan mee met de trancereis.
Tijdens de begeleide trancereis en meditatie help ik je contact te maken met je eigen bron.
Op de oude veengrond van het IJsselmeer staat het atelier de Woeste Wilg.

Binnenkort ook heerlijke online meditaties te volgen

Geef jezelf op voor meer info  woeste wilg, meditatie,trancereis
  Mijn Readingen

  Met mijn eigen Freya Kaarten orakel set kan ik richting geven aan jouw vragen. Richting geven in waar je de antwoorden kan vinden.

  Ik heb elke kaart met veel intentie en zorgvuldigheid gemaakt. Als je t leuk vind om zelf met orakel kaarten te werken, kun jij bij mij een eigen set kopen.

  In groot of klein formaat.

  Mijn beide runesets die ik zelf maakte gebruik ik voor readings.

  De ene set, heb ik gemaakt van een tak van de Taxusboom. De taxusboom is de altijd groene boom en wordt in verband gebracht met de levensboom. De levensboom staat symbool voor de dood en wedergeboorte, onsterfelijkheid dus.

  De andere rune set die gemaakt is van het hout van de blauwe regen. Deze plant staat voor een lang leven en onsterfelijkheid en laat je de dingen op een andere manier zien.

   

  Freya, Freya workshop, Freya opleiding
  runen
  background

  Wil jij graag verbinding maken met je eigen levensstroom?

  Boek dan meteen je reading of neem contact met me op voor meer informatie.

  krachtvoorwerp
  sjamanistische zee ratel
  sjamanistische zee ratel
  Sjamanendrum
  magische lepel
  Consult
  rune reading 30 minuten
  rune reading 60 minuten

  Een rune reading kan digitaal door beeldbellen of bij mij in het atelier: de Woeste Wilg

  Volg Heidy WaveMaker
  laatste nieuwtjes en updates
  logo Heidy WaveMaker
  There are 2 comments on this post
  • Monique Van Osch
   apr 21, 2021 Beantwoorden

   Ik ben echt heel erg geraakt door Savage Daughter en zou haar heel graag een plek geven in mijn yurt. Waar ik zelf mediteer, maar ook coachgesprekken voer een inspiratie bijeenkomsten geef.

  • Nicol van Tellingen
   mei 05, 2021 Beantwoorden

   Lieve Heidy, gisteren om precies 11.11 uur werd de prachtige en magische zeezuster bij me afgeven en zojuist heb ik het welkomstritueel uitgevoerd. We are connected.. 💫

   Wat een prachtig geschenk van jou, en haar. Want ze wacht geen seconde en zet iets open dat al langere tijd sluimert. Een ontwaken van een andere orde dan ik tot nu toe heb ervaren.

   "Alles wat je nodig hebt zit al in je, alles daar omheen mag dat versterken." Het is mijn persoonlijk mantra. Nakahi vult dit aan. She holds the Magick.

   Ik voel me vereerd en ben dankbaar. 🙏

   Warme groet,
   Minke Nicoline

  Geef een reactie