fbpx
page-header

Zee Zuster

background

Zee Zuster

Voel de liefde uit de zee

Wat is een Zee Zuster

Een Zee Zuster is een krachtvoorwerp dat uit mijn handen stroomt. Als een Zee Zuster je raakt, dan kan je ervan uit gaan dat ze voor jou gemaakt is. Elke Zee Zuster geeft me boodschappen die ik dan kan vertalen. Zodat ik je kan vertellen welke boodschap ze voor jou heeft.

Maak contact

Hoe ga je om met een Zee Zuster? Maak contact met je spirituele helpers, je voorouders of de elementen. Met een Zee Zuster kun je heel goed concentreren op je rituelen. Door contact te maken met de Zee Zuster is het makkelijker om spiritueel contact te maken. 

Altaar

Een Zee Zuster vindt het vaak fijn op een bijzondere plek. Een altaar is zo een bijzondere plek. Op een bijzondere plek in huis krijgt de Zee Zuster de aandacht die ze verdiend.

Een Zee Zuster is een ritueel voorwerp. Ze is gemaakt uit liefde en respect voor de natuur. Ze is een voorwerp waarmee je kunt focussen. Op je rituelen, of een bepaalde setting of element kunt manifesteren op je altaar. 

Zee Zuster Heidy WaveMaker, Zee zuster, #zeezuster, zee zuster hert
Lessen

Vergeet niet dat een Zee Zuster heeft je altijd iets te vertellen. Een levensles of zal je aanspreken in iets dat je zoekt. Op het moment dat ze bij jou woont, zal ze misschien vragen om een offertje, of wil ze iets extra’s om haar heen, een veertje een steen. Luister goed naar je innerlijke stem. Zij praat tegen je!

Spirit doll, Zee zuster, krachtvoorwerp

Op maat

Alle Zee Zuster zijn gemaakt met hulp van mijn spirits. Vanuit liefde en met de juiste intentie. Mocht je je heel erg aangetrokken voelen tot een zuster of jezelf herkennen in een van hen, dan heb ik de Zee Zuster voor jou gemaakt.

Maar natuurlijk maak ik ze ook op maat. Zo kunnen we een bepaald thema samen aanpakken. Het is een proces dat we samen doorlopen.

Spirit doll, Zee zuster, krachtvoorwerp
Deze Zee Zusters zijn te bestellen om weg te stromen
Zee zuster
Zee zuster,
Testimonials
 • Heidy’s manier van vertellen heerlijk
  Ilse Groen
  Nadat ik Heidy op een evenement heb ontmoet was ik meteen ontzettend nieuwsgierig naar wat zij precies allemaal doet . Toen ik op haar pagina deze proefles zag ben ik daar meteen mee begonnen. Ik vind Heidy’s manier van vertellen heerlijk en wat ze vertelt ontzettend interessant. Dit smaakt voor mij absoluut naar meer, dus ik heb besloten om aan de volledige cursus te beginnen.
 • Josje
  Je voelt hoe alles weer gaat stromen
  Lieve Heidy bedankt 💖 Wat de opleiding mij heeft gebracht Had ik nooit durven dromen of verwacht Heidy die je met zoveel liefde en wijsheid begeleidt Ze voelt aan je onzekerheden je innerlijke strijd Draden worden geweven De opleiding wordt een deel van je leven Je voelt hoe alles weer gaat stromen De runen, de elementen de magie, jouw dromen weer tot leven komen Je wordt tot diep in je kern geraakt Het heeft mij tot een krachtige power vrouw gemaakt Een fantatische, intense magische reis Gegeven door een vrouw, zo bijzonder liefdevol en wijs En Freya is de rode draad Deze verbinding is er een die door alle lessen en door jou heen gaat.❤️🙏❤️ Liefs Josje💖
 • Eileen
  Eileen

  De Opleiding werken met Freya

  De opleiding helpt je op je eigen magische pad te komen en daarop te vertrouwen. Freya ondersteund je daarbij met een mooie magische verbintenis tussen jullie.

  Heidy je bent toegankelijk, en geeft de tools om je eigen magie te ontdekken. Je kunt zo mooi en enthousiast vertellen over de Noorse mythologie en runen en vooral over Freya🥰💖 dankbaar dat ik dat mag ervaren!

  Eileen

 • Ritueel, inwijding Freya, Freya Ritueel
  Verbindingsritueel
  Josje

  Verbindingsritueel met Freya

  Een heel bijzonder, krachtig, intiem en emotioneel verbindings ritueel gehad met Godin Freya. Lieve @heidy_wavemaker bedankt voor al je toewijding, begeleiding en liefde, zonder jou was dit niet mogelijk geweest.
  Ben zo dankbaar dat jij dit mogelijk hebt gemaakt.
 • Zee Zuster Zee schuim
  Wij vermenigvuldigen de liefde
  Delfos Demi

  Wij vermenigvuldigen de liefde

  Bijna een jaar geleden mocht ik deze prachtig mooie emotie volle zeezuster ontvangen. In alles, in de diepte van mijn hart voelde ik dat ik haar moest nemen. Dagen lang kwam ze op facebook voorbij en was ik verliefd. Ik kreeg haar niet uit mijn hoofd. Na dagen moest ik Heidy berichten en voelde we beide dat deze mooie kleine meid voor mij moest zijn. Na 3 jaar elke maand proberen, teleurstelling na teleurstelling, verdriet, liefde, en trajecten, kwam zij op mijn pad. 18 maart 2022 de verjaardag van mn lieve mama. Mijn eerste traject dag. Deze had helaas geen positief nieuws. In diezelfde week deed ik het prachtige intense ritueel met de zeezuster die Heidy met liefde van de goden had geschreven. Een prachtig ritueel met prachtige moeder der moeders Freya.

  Mijn grootste wens kwam eindelijk ter vervulling

  Dit ritueel deed ik samen met mijn partner en de zee dochter/zuster op 13 April het 2e traject. En op 26 April had ik dan wonder boven wonder na bijna 36 mislukte pogingen. Eindelijk mijn positieve test. Huilend stond ik in de armen van mijn partner, huilend voor het eerst van blijdschap! Mijn kleine man inmiddels al 11 weken oud. Prachtig gezond met een gezonde zwangerschap. Mijn grootste wens eindelijk ter vervulling. Ik maakte een nestje, verwelkomde haar in mijn hart. Zij gaf mij liefde. Wij vermenigvuldigen de liefde in een dierbaar lief wezentje. Mijn prachtige zoon, Lennox-Elijah Yvonne. Voor altijd dankbaar aan Heidy, Freya en de goden voor dit intens mooie cadeau. Zo trots dat ik zijn mama mag zijn en mijn wensen zijn verhoord. ❤️🌟🌈   
 • Voel je in je Element, workshop, Workshop Voel je in je Element, workshop ontpop je tot een echte godin, godin fotoshoot
  Anouk

  Het was een prachtige dag

  Fantastische workshop, "In je Element". Het was een prachtige dag en als afsluiter gezellig foto's gemaakt die super mooi zijn geworden. Nogmaals dank! <3. Anouk
 • Voel je in je element, workshop, empowerment
  Magisch mooi
  Witte Leeuwin

  Oh zo liefdevol begeleid en gedragen door Heidy Wavemaker 

  Wauw wat was dit een super mooie workshop: Voel je in je Element! Magische mooie ervaring om nooit te vergeten zo prachtig de verbinding met mijzelf mijn oer elementen in mij met een prachtige geleide meditatie begeleid met drum. Voelen wat past bij mij. 't Element aarde mocht mij begeleiden en uiteindelijk oerse kracht van binnenuit de aarde net als lava. Ook super mooi om een prachtige krachtstok te vervaardigen zo mooi, we werden stuk voor stuk mooie godinnen voor de Elementen op de foto in de natuur zo kunnen we altijd terug blikken op onze power van binnenuit dankbaar voor deze mooie dag en ervaring 🌿🙏💜 En oh zo liefdevol begeleid en gedragen door Heidy Wavemaker van LevensFoto ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Eileen Voel je in je Element!
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  Super mooi
  Karin

  Ik voelde me super mooi en in mijn kracht. Dat heb ik lang niet ervaren! 

  Wat een prachtige ervaring was dit. Allereerst dat ik uitgekozen werd om het Element VUUR wat diep in mij verborgen geraakt was, maar waar ik me zo mee verbonden voel mocht belichamen. Heidy haalde dit met een meditatie en ritueel weer naar boven. Op het moment dat Heidy de camera erbij pakte en wat voorstellen en aanwijzigen gaf leek alles eigenlijk vanzelf te gaan. De complimenten en aanmoediging maakten dat ik me in mijn Element voelde en me helemaal kon laten gaan. Heel benieuwd naar het eindresultaat. Heidy heel erg bedankt dat je mijn vuur weer hebt aangewakkerd ik voelde me super mooi en in mijn kracht. Dat heb ik lang niet ervaren! Ook mijn andere sisters die aanwezig waren heel erg bedankt voor jullie support - Karin - Voel je in je Element!
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  Verbonden
  Angela

  We haalden t beste in elkaar boven

  Verbonden. Dat is wel een keywoord. Ik voelde me thuiskomen. Eerst wat onwennig omdat ik zonder oordeel voelend mijzelf kon zijn wat direct ook weer inzichten, bewustwording en openingen bij mij gaf waardoor er weer laagjes afgepeld werden. Element water. Ja, mijn thuisbasis. Heidy liet mij letterlijk en figuurlijk mij helemaal in mijn element (Voel je in je Element!) voelen. Haar warme persoonlijkheid liet mij helemaal op mijn gemak voelen. Mooi voelen. Mezelf voelen. The real goddes in me. De aanwezige vrouwen voelde ik mij ook zo verbonden mee en bevestigde weer dat groepen niet voor niets bij elkaar komen. Samen draagden en steunden we elkaar. Haalden we het beste in elkaar naar boven. A sacred space. Heidy haar meditatie en coachende woorden waren dan ook spot on. Ik voelde mij lichter, Opener en gelukkiger. Dank je wel! Angela
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  Zachtheid
  Daniëlle

  Ik voelde me meteen thuis

  Ik heb de shoot als heel bijzonder ervaren. Ik voelde me meteen thuis en dit kwam door de vriendelijkheid en zachtheid waarmee ik werd verwelkomd. De kleine meditatie vooraf deed veel met mij zowel op emotioneel gebied als lichamelijk, en maakte dat ik nog meer in mijn element (lucht) ging zitten. De lokatie van de shoot was prachtig en ademde wat we wilde vastleggen op de foto’s. Al met al een hele bijzondere shoot! Één die ik nooit meer zal vergeten. Bernadette en Anita en dankjulliewel voor de bijzondere dag en vooral Heidy, Je bent zo’n mooi mens! Daniëlle Voel je in je Element!
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  LICHT EN VRIJ
  Karin

  Ik voelde me LICHT en VRIJ

  Hoe het voelt om te verbinden met het element vuur 🔥 Door eerst te aarden diep in de grond en vervolgens met de ether kwam alles samen in mijn bekken. Daar voelde ik de oerkracht ontstaan en samen met de oerkracht ook het ontspringen van het vuur. Eerst als een klein waakvlammetje, maar door de prachtige plek, de mooie kleding, en jouw woorden tijdens het fotograferen ging het door mijn hele lijf stromen en raakte het ook mijn hart. Hierdoor kon ik volledig in mijn VUUR gaan staan en alle overtuigingen die ik had over mijn VUUR wat niet gezien mag worden, want dan ......... loslaten en mezelf laten zien voor wie ik ben met mijn innerlijke VUUR. Ik voelde me LICHT en VRIJ. Dit gevoel heb ik mee naar huis genomen en voel ik nog steeds als ik terug denk aan deze prachtige dag❤️🔥 Karin Voel je in je Element!
 • Femke
  Genoten
  Femke

  4 elementen workshop 

  Ik heb erg genoten van de 4 elementen workshops. Heidy begeleid dit op een mooie manier en we hadden een hele fijne groep. Het was een proces op zich voor mij. Ondanks het al heel vertrouwd voor mij was, om met aarde, water, lucht en vuur te werken. Altijd fijn om er weer ff bewust bij stil te staan. Veel plezier en inspiratie gewenst! Liefs, Femke
 • Zee Zuster – op maat gemaakt
  Karin ten Brinke

  Zee Zuster

  Lieve Heidy.. Ze laat me echt staan..Ik mag me gaan neerzetten ,voor mezelf vooral. Licht en liefde uitstralen naar alles en iedereen
 • Zee Zuster
  Zee Zuster – Nakahi
  Minke Nicoline

  Zee Zuster precies op tijd

  Lieve Heidy, gisteren om precies 11.11 uur werd de prachtige en magische zeezuster bij me afgeven en zojuist heb ik het welkomstritueel uitgevoerd. We are connected.. 💫 Wat een prachtig geschenk van jou, en haar. Want ze wacht geen seconde en zet iets open dat al langere tijd sluimert. Een ontwaken van een andere orde dan ik tot nu toe heb ervaren. "Alles wat je nodig hebt zit al in je, alles daar omheen mag dat versterken." Het is mijn persoonlijk mantra. Nakahi vult dit aan. She holds the Magick. Ik voel me vereerd en ben dankbaar. 🙏 Warme groet, Minke Nicoline
 • Heidy WaveMaker, Rune, Rune legging, laguz
  Cat Bettesone – Rune Reading
  Cat Bettesone

  Het duwtje in de rug

  Net een reading mogen ontvangen. Ik ben heel dankbaar voor de verdieping, het duwtje in de rug en het feit dat het reeds aanwezige zo zichtbaar kon worden gemaakt. Heidy is zo een warm, spontaan en heerlijk mens! Heel fijne ervaring die ook daadwerkelijk iets in beweging heeft gezet.
 • Aftur, zee zuster
  Elma de Kock – Zee Zuster
  Elma de Kock

  Echt mooi hoe Heidy dat doet

  Ik heb onlangs een mooie seabeing Aftur ontvangen van Heidy. Ik mag haar een poosje hoeden en daarna doorgeven aan een andere sister. Ik ontving haar heel zorgvuldig verpakt en met een mooie beschrijving erbij en attributen om haar welkom te heten. Echt mooi hoe Heidy dat doet. Ze ligt hier heerlijk te shinen en beweegt mee in de energie van nu. Superfijn. Heel veel dank, Elma
 • Ik ben niet zo snel onder de indruk maar nu wel!

  Ik ben niet zo snel onder de indruk..... maar nu wel!
  Via een gedeeld bericht zag ik een prachtige ratel van Heidy en stond erbij hoe bijzonder deze gemaakt was.
  Snel nam ik een kijkje op haar website en zag de mooiste dingen. Ik hou dr van! Mijn oog viel op een venusschelp en ik stuurde haar een bericht. Al snel hadden we contact en had ik een schelp besteld die een venusratel zou gaan worden.
  Heidy heeft heel mooi de energie gevolgd, in de sneeuw is de ratel geboren. Eerder als gepland. Maar ze werkt zo afgestemd op de energie en het proces. Prachtig. Vandaag kwam deze unieke ratel bij mij binnen. Met het uitpakken was de zorgvuldigheid en toewijding voelbaar. Dit is niet zomaar iets. Dit is Kunst. Samenwerken met de elementen en de energie van dat moment. Ik ben diep onder de indruk.
  Heidy, dank je wel!