fbpx
page-header

Zee Zuster op maat

background

Zee Zuster

laat een Zee Zuster op maat maken

Wat is een Zee Zuster

Een Zee Zuster is een krachtvoorwerp dat uit mijn handen stroomt. Als ik een Zee Zuster op maat maak, zal ik afstemmen op jouw energie en de levensvragen waar je op dit moment mee bezig bent.

Elke Zee Zuster geeft me boodschappen die ik dan kan vertalen. Zodat ik je kan vertellen welke boodschap ze voor jou heeft.

Zee zuster,

Zee Zuster op maat

In een persoonlijk gesprek (kan online) vertel je me met welke thema’s je op dit moment bezig bent. Ik stem me af op jouw vragen en energie.

Je kan me vertellen of je voorkeur hebt van hout, bijvoorbeeld of je het hout van Via Fleur uit de Cantaribische zee wil, IJsselmeerhout, of een prachtige stronk van een Druif.

Het hoeft natuurlijk niet, je kan je ook helemaal overgeven aan het proces.

Contact tussendoor

Tussendoor als het proces in werking wordt gezet neem ik contact op en soms laat ik ook wat zien van het proces. Het kan zijn dat ik wat vaker met je bel of overleg. Het ene proces is niet het andere. Soms zijn er verschillende lagen die naar boven komen en besproken kunnen worden. 

ZEE ZUSTER ORTRE, Zee Zuster
background
Zee Zuster op maat
Klein
250

  • Klein – zo groot als een schelp (ca 10- 15 cm)

Maak je keuze

Zee Zuster op maat
Middel
300

  • Middel – ongeveer 30 cm hoog

Maak je keuze

Zee Zuster op maat
Groot
350

  • Groot – ongeveer 40 cm hoog

Maak je keuze

Zee Zuster op maat
Extra
400

  • Extra – ongeveer 60 cm hoog

Maak je keuze

Maak contact

Hoe ga je om met een Zee Zuster? Maak contact met je spirituele helpers, je voorouders of de elementen. Met een Zee Zuster kun je heel goed concentreren op je rituelen. Door contact te maken met de Zee Zuster is het makkelijker om spiritueel contact te maken. 

Altaar

Een Zee Zuster is een ritueel voorwerp. Ze is gemaakt uit liefde en respect voor de natuur. Ze is een voorwerp waarmee je kunt focussen. Makkelijker focussen op de fase in je leven, tijdens rituelen, of het element makkelijker kunt manifesteren op je altaar. 

Een Zee Zuster vindt het vaak fijn op een bijzondere plek. Een altaar is zo een bijzondere plek. Op een bijzondere plaats in huis krijgt de Zee Zuster de aandacht die ze verdiend.

Lessen

Vergeet niet dat een Zee Zuster heeft je altijd iets te vertellen. Een levensles of zal je aanspreken in iets dat je zoekt. Op het moment dat ze bij jou woont, zal ze misschien vragen om een offertje, of wil ze iets extra’s om haar heen, een veertje een steen. Luister goed naar je innerlijke stem. Zij praat tegen je!

Zee Zuster -STIGA, zee zuster, vulva, octopus, spirit doll