fbpx
ratels uit zee, Ratels, schelp ratel, oester ratel, ratel, sjamaan, sjamanistische ratel, oerratel, Schelpratel, zeeheks, water heks, waterwitch, oester, oyster,Apatiet, haaienhuid ratel, haaienhuid, sharkskin, st jacobschelp, hepatiet, bergkristal, muiltje

Sjamanistische ratels

Een druppel maakt beweging

Wat is een ratel

Een ratel is een ritueel voorwerp. Een voorwerp waarmee je kunt mediteren. De spirits kunt aanroepen, rituelen kunt begeleiden en zelfs in een drumcirkel meedoen!

Maak contact

Maak contact met je spirituele helpers, je voorouders of je engelen. Met een ratel kun je heel goed focussen en naar binnen keren.

Meditatie

Tijdens meditaties kun je je makkelijker focussen op de meditatie en kan je gemakkelijker weer terug keren. Met een ratel kun je communiceren met de onzichtbare wereld. Stel jezelf open, ontspan en luister.

De ratels die je hier vindt, kun je vasthouden. Soms in de palm van je hand. De ratels zijn gemaakt om je te begeleiden op je spirituele reis.

Laat je niet afschrikken door het formaat. De ratels hebben een fijn geluid en soms hebben de kleinste ratels de mooiste geluiden. Je zult je aan getrokken voelen tot een ratel, daarbij is de hardheid van het geluid is niet belangrijk. Het kan zelfs fijn zijn om een zacht geluid te hebben om de meditatie dieper te laten verlopen.

De meeste ratels zijn klein genoeg om mee te nemen in een jaszak of een tas. Daarom ben je heel mobiel en kun je deze ratels makkelijk meenemen als je op reis gaat. Sommigen zijn wat groter maar natuurlijk niet in vergelijking met een drum.

Aantrekking

De ratels zijn gemaakt met hulp van mijn spirits. Deze ratels zijn gemaakt met de juiste intentie. Kies degene die jou roept. Dan heb ik de ratel voor jou gemaakt.