fbpx
page-header

Home Heidy Wavemaker o

Ontdek de kracht van magische transformatie.

Leer de magie van rituelen, workshops en verbinding met voormoeders. Een echte magische tramtransformatie.

Jouw Reis naar Magie en Verbinding

Hey mooi mens.

Mijn naam is Heidy WaveMaker.

Ik sta klaar om je mee te nemen op een magische reis, op zoek naar de verborgen schatten van jouw krachten.

Want jouw transformatie centraal. Ik geloof dat wanneer jij in jouw eigen unieke krachten gaat geloven, er prachtige veranderingen plaats kunnen vinden. Ik heet je dan ook hartelijk welkom in de wereld van jouw mogelijkheden.

background

Online opleiding Freya, Seidr en de 5 elementen

De Online opleiding Freya, Seidr en de 5 elementen is de opleiding speciaal gemaakt voor mensen die zich magisch willen ontwikkelen. Willen leren hoe het is om met de magie van Freya te kunnen werken. Echte Godinnen kracht waarbij jij je eigen krachten leert omarmen.

De onderwerpen

 • Seidr
 • De Noordse mythologie
 • De runen leren kennen
 • werken met je voormoeders
 • magisch werken met de 5 elementen

komen allemaal aan bod.

Ook kun je langskomen voor 2 verbindingsdagen waar je bijvoorbeeld een Voormoeder Spirit Doll gaat maken, en als je wil kun je afsluiten voor een verbindingsceremonie met de Godin Freya.

Freya, Seidr en de 5 elementen
background

voormoeders spiritdoll, voormoeders, spiritdollVerbind met je Voormoeders

Maak je Eigen Zee Zuster Spirit Doll

Wil jij je verbinden met de krachten en wijsheid van jouw voormoeders? Tijdens deze unieke workshop neem ik je bij de hand om je eigen 'Voormoeder Spirit Doll' te creëren. Dit altaar beeldje is meer dan alleen een kunstwerk; het is een krachtig symbool dat de erfenis draagt van de bijzondere vrouwen in jouw familielijn. Het is een symbolische weergave van de kwaliteiten, dromen en wijsheid die van generatie op generatie zijn doorgegeven. 

Laat je leiden in dit bijzondere proces, waarin je de connectie met je voormoeders viert en je eigen innerlijke kracht ontdekt. Deze workshop is een unieke kans om de magie van je afkomst te verkennen en te eren, terwijl je een tastbare herinnering creëren aan deze belangrijke erfenis.

Een echte magische transformatie.

Voormoeder Spirit Doll, altaarbeeldje, workshop
background
 • Josje
  Je voelt hoe alles weer gaat stromen
  Lieve Heidy bedankt 💖 Wat de opleiding mij heeft gebracht Had ik nooit durven dromen of verwacht Heidy die je met zoveel liefde en wijsheid begeleidt Ze voelt aan je onzekerheden je innerlijke strijd Draden worden geweven De opleiding wordt een deel van je leven Je voelt hoe alles weer gaat stromen De runen, de elementen de magie, jouw dromen weer tot leven komen Je wordt tot diep in je kern geraakt Het heeft mij tot een krachtige power vrouw gemaakt Een fantatische, intense magische reis Gegeven door een vrouw, zo bijzonder liefdevol en wijs En Freya is de rode draad Deze verbinding is er een die door alle lessen en door jou heen gaat.❤️🙏❤️ Liefs Josje💖
 • Eileen
  Eileen

  De Opleiding werken met Freya

  De opleiding helpt je op je eigen magische pad te komen en daarop te vertrouwen. Freya ondersteund je daarbij met een mooie magische verbintenis tussen jullie.

  Heidy je bent toegankelijk, en geeft de tools om je eigen magie te ontdekken. Je kunt zo mooi en enthousiast vertellen over de Noorse mythologie en runen en vooral over Freya🥰💖 dankbaar dat ik dat mag ervaren!

  Eileen

 • Voel je in je Element, workshop, Workshop Voel je in je Element, workshop ontpop je tot een echte godin, godin fotoshoot
  Anouk

  Het was een prachtige dag

  Fantastische workshop, "In je Element". Het was een prachtige dag en als afsluiter gezellig foto's gemaakt die super mooi zijn geworden. Nogmaals dank! <3. Anouk
 • Voel je in je element, workshop, empowerment
  Magisch mooi
  Witte Leeuwin

  Oh zo liefdevol begeleid en gedragen door Heidy Wavemaker 

  Wauw wat was dit een super mooie workshop: Voel je in je Element! Magische mooie ervaring om nooit te vergeten zo prachtig de verbinding met mijzelf mijn oer elementen in mij met een prachtige geleide meditatie begeleid met drum. Voelen wat past bij mij. 't Element aarde mocht mij begeleiden en uiteindelijk oerse kracht van binnenuit de aarde net als lava. Ook super mooi om een prachtige krachtstok te vervaardigen zo mooi, we werden stuk voor stuk mooie godinnen voor de Elementen op de foto in de natuur zo kunnen we altijd terug blikken op onze power van binnenuit dankbaar voor deze mooie dag en ervaring 🌿🙏💜 En oh zo liefdevol begeleid en gedragen door Heidy Wavemaker van LevensFoto ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Eileen Voel je in je Element!
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  Super mooi
  Karin

  Ik voelde me super mooi en in mijn kracht. Dat heb ik lang niet ervaren! 

  Wat een prachtige ervaring was dit. Allereerst dat ik uitgekozen werd om het Element VUUR wat diep in mij verborgen geraakt was, maar waar ik me zo mee verbonden voel mocht belichamen. Heidy haalde dit met een meditatie en ritueel weer naar boven. Op het moment dat Heidy de camera erbij pakte en wat voorstellen en aanwijzigen gaf leek alles eigenlijk vanzelf te gaan. De complimenten en aanmoediging maakten dat ik me in mijn Element voelde en me helemaal kon laten gaan. Heel benieuwd naar het eindresultaat. Heidy heel erg bedankt dat je mijn vuur weer hebt aangewakkerd ik voelde me super mooi en in mijn kracht. Dat heb ik lang niet ervaren! Ook mijn andere sisters die aanwezig waren heel erg bedankt voor jullie support - Karin - Voel je in je Element!
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  Verbonden
  Angela

  We haalden t beste in elkaar boven

  Verbonden. Dat is wel een keywoord. Ik voelde me thuiskomen. Eerst wat onwennig omdat ik zonder oordeel voelend mijzelf kon zijn wat direct ook weer inzichten, bewustwording en openingen bij mij gaf waardoor er weer laagjes afgepeld werden. Element water. Ja, mijn thuisbasis. Heidy liet mij letterlijk en figuurlijk mij helemaal in mijn element (Voel je in je Element!) voelen. Haar warme persoonlijkheid liet mij helemaal op mijn gemak voelen. Mooi voelen. Mezelf voelen. The real goddes in me. De aanwezige vrouwen voelde ik mij ook zo verbonden mee en bevestigde weer dat groepen niet voor niets bij elkaar komen. Samen draagden en steunden we elkaar. Haalden we het beste in elkaar naar boven. A sacred space. Heidy haar meditatie en coachende woorden waren dan ook spot on. Ik voelde mij lichter, Opener en gelukkiger. Dank je wel! Angela
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  Zachtheid
  Daniëlle

  Ik voelde me meteen thuis

  Ik heb de shoot als heel bijzonder ervaren. Ik voelde me meteen thuis en dit kwam door de vriendelijkheid en zachtheid waarmee ik werd verwelkomd. De kleine meditatie vooraf deed veel met mij zowel op emotioneel gebied als lichamelijk, en maakte dat ik nog meer in mijn element (lucht) ging zitten. De lokatie van de shoot was prachtig en ademde wat we wilde vastleggen op de foto’s. Al met al een hele bijzondere shoot! Één die ik nooit meer zal vergeten. Bernadette en Anita en dankjulliewel voor de bijzondere dag en vooral Heidy, Je bent zo’n mooi mens! Daniëlle Voel je in je Element!
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  LICHT EN VRIJ
  Karin

  Ik voelde me LICHT en VRIJ

  Hoe het voelt om te verbinden met het element vuur 🔥 Door eerst te aarden diep in de grond en vervolgens met de ether kwam alles samen in mijn bekken. Daar voelde ik de oerkracht ontstaan en samen met de oerkracht ook het ontspringen van het vuur. Eerst als een klein waakvlammetje, maar door de prachtige plek, de mooie kleding, en jouw woorden tijdens het fotograferen ging het door mijn hele lijf stromen en raakte het ook mijn hart. Hierdoor kon ik volledig in mijn VUUR gaan staan en alle overtuigingen die ik had over mijn VUUR wat niet gezien mag worden, want dan ......... loslaten en mezelf laten zien voor wie ik ben met mijn innerlijke VUUR. Ik voelde me LICHT en VRIJ. Dit gevoel heb ik mee naar huis genomen en voel ik nog steeds als ik terug denk aan deze prachtige dag❤️🔥 Karin Voel je in je Element!
 • Femke
  Genoten
  Femke

  4 elementen workshop 

  Ik heb erg genoten van de 4 elementen workshops. Heidy begeleid dit op een mooie manier en we hadden een hele fijne groep. Het was een proces op zich voor mij. Ondanks het al heel vertrouwd voor mij was, om met aarde, water, lucht en vuur te werken. Altijd fijn om er weer ff bewust bij stil te staan. Veel plezier en inspiratie gewenst! Liefs, Femke
background

Jouw Eigen Drum Bouwen

Wat dacht je ervan om het ritme van je eigen ziel te creëren? Dat is precies wat we je bieden in onze 'Jouw Eigen Drum Bouwen' workshop.

Het geluid van jouw unieke drum zal de poort openen naar jouw innerlijke wereld en de krachtige connectie met de natuur om je heen versterken.

Bij Heidy WaveMaker, komen creativiteit en transformatie samen. Ik nodig je uit om je eigen sjamanendrum te scheppen. 

Het geluid van jouw unieke drum zal een sleutel zijn. Waarmee je de poort naar jouw magische innerlijke wereld opent. Jouw staatgroei centraal, en ik ben ervan overtuigd dat wanneer je deze speciale drum in je handen houdt, er magische verschuivingen zullen plaatsvinden. Welkom in de wereld van jouw mogelijkheden. Jouw unieke ritme wacht om ontdekt te worden.

Een echte magische transformatie.

Wil je meer informatie? 

Sjamanen drum, drum, drum bouwen, trommel

Magische Rituelen

Ik bied je de kans om deel te nemen aan betoverende rituelen en rituelen. Deze bijzondere bijeenkomsten zullen je verbinden met de aardes krachten van de 5 elementen.

Deze rituelen zijn ontworpen om je innerlijke magie te versterken en je te leiden naar een leven dat sprankelt van harmonie, zowel binnenin als om je heen.

Bij Heidy WaveMaker gaat het niet alleen om leren, maar vooral om ervaren. Met mijn begeleiding zul je aan rituelen kunnen deelnemen die diep in de oude tradities geworteld zijn. Door middel van zang, dans en meditatie zul je een diepgaande verbinding met de magische ervaren. Deze rituelen zijn een bron van kracht en inzicht, en ze zullen je helpen je eigen pad te verlichten en de transformatie te omarmen die je zoekt. Schrijf je vandaag in en maak je klaar voor een reis vol magie en verandering.

Een echte magische transformatie.

Zelfliefde, opleiding werken met de godin Freya, opleiding freya, Freya opleiding, seidr, runen, 5 elementen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Intuit Mailchimp

background
 • Josje
  Je voelt hoe alles weer gaat stromen
  Lieve Heidy bedankt 💖 Wat de opleiding mij heeft gebracht Had ik nooit durven dromen of verwacht Heidy die je met zoveel liefde en wijsheid begeleidt Ze voelt aan je onzekerheden je innerlijke strijd Draden worden geweven De opleiding wordt een deel van je leven Je voelt hoe alles weer gaat stromen De runen, de elementen de magie, jouw dromen weer tot leven komen Je wordt tot diep in je kern geraakt Het heeft mij tot een krachtige power vrouw gemaakt Een fantatische, intense magische reis Gegeven door een vrouw, zo bijzonder liefdevol en wijs En Freya is de rode draad Deze verbinding is er een die door alle lessen en door jou heen gaat.❤️🙏❤️ Liefs Josje💖
 • Eileen
  Eileen

  De Opleiding werken met Freya

  De opleiding helpt je op je eigen magische pad te komen en daarop te vertrouwen. Freya ondersteund je daarbij met een mooie magische verbintenis tussen jullie.

  Heidy je bent toegankelijk, en geeft de tools om je eigen magie te ontdekken. Je kunt zo mooi en enthousiast vertellen over de Noorse mythologie en runen en vooral over Freya🥰💖 dankbaar dat ik dat mag ervaren!

  Eileen

 • Ritueel, inwijding Freya, Freya Ritueel
  Verbindingsritueel
  Josje

  Verbindingsritueel met Freya

  Een heel bijzonder, krachtig, intiem en emotioneel verbindings ritueel gehad met Godin Freya. Lieve @heidy_wavemaker bedankt voor al je toewijding, begeleiding en liefde, zonder jou was dit niet mogelijk geweest.
  Ben zo dankbaar dat jij dit mogelijk hebt gemaakt.
 • Zee Zuster Zee schuim
  Wij vermenigvuldigen de liefde
  Delfos Demi

  Wij vermenigvuldigen de liefde

  Bijna een jaar geleden mocht ik deze prachtig mooie emotie volle zeezuster ontvangen. In alles, in de diepte van mijn hart voelde ik dat ik haar moest nemen. Dagen lang kwam ze op facebook voorbij en was ik verliefd. Ik kreeg haar niet uit mijn hoofd. Na dagen moest ik Heidy berichten en voelde we beide dat deze mooie kleine meid voor mij moest zijn. Na 3 jaar elke maand proberen, teleurstelling na teleurstelling, verdriet, liefde, en trajecten, kwam zij op mijn pad. 18 maart 2022 de verjaardag van mn lieve mama. Mijn eerste traject dag. Deze had helaas geen positief nieuws. In diezelfde week deed ik het prachtige intense ritueel met de zeezuster die Heidy met liefde van de goden had geschreven. Een prachtig ritueel met prachtige moeder der moeders Freya.

  Mijn grootste wens kwam eindelijk ter vervulling

  Dit ritueel deed ik samen met mijn partner en de zee dochter/zuster op 13 April het 2e traject. En op 26 April had ik dan wonder boven wonder na bijna 36 mislukte pogingen. Eindelijk mijn positieve test. Huilend stond ik in de armen van mijn partner, huilend voor het eerst van blijdschap! Mijn kleine man inmiddels al 11 weken oud. Prachtig gezond met een gezonde zwangerschap. Mijn grootste wens eindelijk ter vervulling. Ik maakte een nestje, verwelkomde haar in mijn hart. Zij gaf mij liefde. Wij vermenigvuldigen de liefde in een dierbaar lief wezentje. Mijn prachtige zoon, Lennox-Elijah Yvonne. Voor altijd dankbaar aan Heidy, Freya en de goden voor dit intens mooie cadeau. Zo trots dat ik zijn mama mag zijn en mijn wensen zijn verhoord. ❤️🌟🌈   
 • Voel je in je Element, workshop, Workshop Voel je in je Element, workshop ontpop je tot een echte godin, godin fotoshoot
  Anouk

  Het was een prachtige dag

  Fantastische workshop, "In je Element". Het was een prachtige dag en als afsluiter gezellig foto's gemaakt die super mooi zijn geworden. Nogmaals dank! <3. Anouk
 • Voel je in je element, workshop, empowerment
  Magisch mooi
  Witte Leeuwin

  Oh zo liefdevol begeleid en gedragen door Heidy Wavemaker 

  Wauw wat was dit een super mooie workshop: Voel je in je Element! Magische mooie ervaring om nooit te vergeten zo prachtig de verbinding met mijzelf mijn oer elementen in mij met een prachtige geleide meditatie begeleid met drum. Voelen wat past bij mij. 't Element aarde mocht mij begeleiden en uiteindelijk oerse kracht van binnenuit de aarde net als lava. Ook super mooi om een prachtige krachtstok te vervaardigen zo mooi, we werden stuk voor stuk mooie godinnen voor de Elementen op de foto in de natuur zo kunnen we altijd terug blikken op onze power van binnenuit dankbaar voor deze mooie dag en ervaring 🌿🙏💜 En oh zo liefdevol begeleid en gedragen door Heidy Wavemaker van LevensFoto ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Eileen Voel je in je Element!
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  Super mooi
  Karin

  Ik voelde me super mooi en in mijn kracht. Dat heb ik lang niet ervaren! 

  Wat een prachtige ervaring was dit. Allereerst dat ik uitgekozen werd om het Element VUUR wat diep in mij verborgen geraakt was, maar waar ik me zo mee verbonden voel mocht belichamen. Heidy haalde dit met een meditatie en ritueel weer naar boven. Op het moment dat Heidy de camera erbij pakte en wat voorstellen en aanwijzigen gaf leek alles eigenlijk vanzelf te gaan. De complimenten en aanmoediging maakten dat ik me in mijn Element voelde en me helemaal kon laten gaan. Heel benieuwd naar het eindresultaat. Heidy heel erg bedankt dat je mijn vuur weer hebt aangewakkerd ik voelde me super mooi en in mijn kracht. Dat heb ik lang niet ervaren! Ook mijn andere sisters die aanwezig waren heel erg bedankt voor jullie support - Karin - Voel je in je Element!
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  Verbonden
  Angela

  We haalden t beste in elkaar boven

  Verbonden. Dat is wel een keywoord. Ik voelde me thuiskomen. Eerst wat onwennig omdat ik zonder oordeel voelend mijzelf kon zijn wat direct ook weer inzichten, bewustwording en openingen bij mij gaf waardoor er weer laagjes afgepeld werden. Element water. Ja, mijn thuisbasis. Heidy liet mij letterlijk en figuurlijk mij helemaal in mijn element (Voel je in je Element!) voelen. Haar warme persoonlijkheid liet mij helemaal op mijn gemak voelen. Mooi voelen. Mezelf voelen. The real goddes in me. De aanwezige vrouwen voelde ik mij ook zo verbonden mee en bevestigde weer dat groepen niet voor niets bij elkaar komen. Samen draagden en steunden we elkaar. Haalden we het beste in elkaar naar boven. A sacred space. Heidy haar meditatie en coachende woorden waren dan ook spot on. Ik voelde mij lichter, Opener en gelukkiger. Dank je wel! Angela
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  Zachtheid
  Daniëlle

  Ik voelde me meteen thuis

  Ik heb de shoot als heel bijzonder ervaren. Ik voelde me meteen thuis en dit kwam door de vriendelijkheid en zachtheid waarmee ik werd verwelkomd. De kleine meditatie vooraf deed veel met mij zowel op emotioneel gebied als lichamelijk, en maakte dat ik nog meer in mijn element (lucht) ging zitten. De lokatie van de shoot was prachtig en ademde wat we wilde vastleggen op de foto’s. Al met al een hele bijzondere shoot! Één die ik nooit meer zal vergeten. Bernadette en Anita en dankjulliewel voor de bijzondere dag en vooral Heidy, Je bent zo’n mooi mens! Daniëlle Voel je in je Element!
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht, Workshop, empowerment workshop, sterke vrouw
  LICHT EN VRIJ
  Karin

  Ik voelde me LICHT en VRIJ

  Hoe het voelt om te verbinden met het element vuur 🔥 Door eerst te aarden diep in de grond en vervolgens met de ether kwam alles samen in mijn bekken. Daar voelde ik de oerkracht ontstaan en samen met de oerkracht ook het ontspringen van het vuur. Eerst als een klein waakvlammetje, maar door de prachtige plek, de mooie kleding, en jouw woorden tijdens het fotograferen ging het door mijn hele lijf stromen en raakte het ook mijn hart. Hierdoor kon ik volledig in mijn VUUR gaan staan en alle overtuigingen die ik had over mijn VUUR wat niet gezien mag worden, want dan ......... loslaten en mezelf laten zien voor wie ik ben met mijn innerlijke VUUR. Ik voelde me LICHT en VRIJ. Dit gevoel heb ik mee naar huis genomen en voel ik nog steeds als ik terug denk aan deze prachtige dag❤️🔥 Karin Voel je in je Element!
 • Femke
  Genoten
  Femke

  4 elementen workshop 

  Ik heb erg genoten van de 4 elementen workshops. Heidy begeleid dit op een mooie manier en we hadden een hele fijne groep. Het was een proces op zich voor mij. Ondanks het al heel vertrouwd voor mij was, om met aarde, water, lucht en vuur te werken. Altijd fijn om er weer ff bewust bij stil te staan. Veel plezier en inspiratie gewenst! Liefs, Femke
 • Zee Zuster – op maat gemaakt
  Karin ten Brinke

  Zee Zuster

  Lieve Heidy.. Ze laat me echt staan..Ik mag me gaan neerzetten ,voor mezelf vooral. Licht en liefde uitstralen naar alles en iedereen
 • Zee Zuster
  Zee Zuster – Nakahi
  Minke Nicoline

  Zee Zuster precies op tijd

  Lieve Heidy, gisteren om precies 11.11 uur werd de prachtige en magische zeezuster bij me afgeven en zojuist heb ik het welkomstritueel uitgevoerd. We are connected.. 💫 Wat een prachtig geschenk van jou, en haar. Want ze wacht geen seconde en zet iets open dat al langere tijd sluimert. Een ontwaken van een andere orde dan ik tot nu toe heb ervaren. "Alles wat je nodig hebt zit al in je, alles daar omheen mag dat versterken." Het is mijn persoonlijk mantra. Nakahi vult dit aan. She holds the Magick. Ik voel me vereerd en ben dankbaar. 🙏 Warme groet, Minke Nicoline
 • Heidy WaveMaker, Rune, Rune legging, laguz
  Cat Bettesone – Rune Reading
  Cat Bettesone

  Het duwtje in de rug

  Net een reading mogen ontvangen. Ik ben heel dankbaar voor de verdieping, het duwtje in de rug en het feit dat het reeds aanwezige zo zichtbaar kon worden gemaakt. Heidy is zo een warm, spontaan en heerlijk mens! Heel fijne ervaring die ook daadwerkelijk iets in beweging heeft gezet.
 • Aftur, zee zuster
  Elma de Kock – Zee Zuster
  Elma de Kock

  Echt mooi hoe Heidy dat doet

  Ik heb onlangs een mooie seabeing Aftur ontvangen van Heidy. Ik mag haar een poosje hoeden en daarna doorgeven aan een andere sister. Ik ontving haar heel zorgvuldig verpakt en met een mooie beschrijving erbij en attributen om haar welkom te heten. Echt mooi hoe Heidy dat doet. Ze ligt hier heerlijk te shinen en beweegt mee in de energie van nu. Superfijn. Heel veel dank, Elma
 • Ik ben niet zo snel onder de indruk maar nu wel!

  Ik ben niet zo snel onder de indruk..... maar nu wel!
  Via een gedeeld bericht zag ik een prachtige ratel van Heidy en stond erbij hoe bijzonder deze gemaakt was.
  Snel nam ik een kijkje op haar website en zag de mooiste dingen. Ik hou dr van! Mijn oog viel op een venusschelp en ik stuurde haar een bericht. Al snel hadden we contact en had ik een schelp besteld die een venusratel zou gaan worden.
  Heidy heeft heel mooi de energie gevolgd, in de sneeuw is de ratel geboren. Eerder als gepland. Maar ze werkt zo afgestemd op de energie en het proces. Prachtig. Vandaag kwam deze unieke ratel bij mij binnen. Met het uitpakken was de zorgvuldigheid en toewijding voelbaar. Dit is niet zomaar iets. Dit is Kunst. Samenwerken met de elementen en de energie van dat moment. Ik ben diep onder de indruk.
  Heidy, dank je wel!
background

"Laat jouw eigen magie stromen en breng een betoverende transformatie teweeg in de wereld om je heen."

Heidy Wavemaker

background

Een Nieuwe Begin

Heidy WaveMaker is mijn droom en mijn missie is duidelijk: jouw eigen magie ontketenen, zodat je de wereld om je heen kunt veranderen. We gaan samen op zoek naar jouw ware zelf, en ik zal je begeleiden naar de kern van je kracht.

Jij bent een prachtig deel van de natuur, en het is tijd dat je dat in al zijn glorie omarmt. Samen zullen we een wereld creëren die mooier, magischer en in harmonie met jou en de natuur is.

Durf je deze reis aan? Laten we samen beginnen. Jouw magie wacht op jou bij Heidy WaveMaker.

Laat jouw eigen magie stromen en verander de wereld om je heen.